Osmaniye'de Sosyal Marketler Depremzedelerin Yaralarini Sariyor

Osmaniye’de depremde evleri yikilmis ya da agir hasar görmüs vatandaslarin ücretsiz alisveris yapabildigi sosyal marketlerde gida, kiyafet, temizlik ve ev yasam ürünleri gibi ihtiyaçlar karsilaniyor.

Osmaniye'de Sosyal Marketler Depremzedelerin Yaralarini Sariyor
Kahramanmaras’ta meydana gelen depremler sonrasi afetten etkilenen Osmaniye’de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanligina bagli afet acil sosyal yardim bünyesinde açilan sosyal marketler depremzedelere hizmet veriyor. Afetzedelerin yararlandigi marketlerde gidadan kiyafete her türlü ihtiyaç malzemesi yer aliyor. Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yilmaz da marketleri yerinde inceleyerek hem vatandaslarla sohbet etti, hem ilgililerden bilgi aldi.

Vatandaslar verilen hizmetten memnuniyetlerini ifade ederek, “Allah, devletimizden razi olsun” dedi.

Marketle ilgili bilgi veren Vali Erdinç Yilmaz, "Sosyal marketimiz, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanligimizca açildi. Bakanligimiza minnettariz, tesekkür ediyoruz. 6 Subat depreminden etkilenen vatandaslarimiz için burada sosyal marketimiz hizmet veriyor. Sosyal marketimiz evleri yikilan, evleri agir hasarli olan hemsehrilerimize hizmet veriyor. Depremzede vatandaslarimiz, hemsehrilerimiz için bu çok güzel bir hizmet, insallah bu hizmeti sürdürecegiz" diye konustu.

Kaynak: İHA