Karaman'da Endokrin Polikliniginde Yeni Ultrason Cihazi Ile Hizmet Kalitesi Artti

Karaman Egitim ve Arastirma Hastanesi Endokrinoloji Poliklinigine alinan yeni ultrasonografi cihazi ile vatandaslara verilen saglik hizmetinin kalitesi artti.

Karaman'da Endokrin Polikliniginde Yeni Ultrason Cihazi Ile Hizmet Kalitesi Artti
Karaman Egitim ve Arastirma Hastanesi Endokrinoloji Polikliniginde görev yapan Uzman Dr. Yusuf Karadeniz yaptigi açiklamada, yeni alinan ultrasonografi cihazi ile endokrin polikliniklerinde rutin olarak uygulanan tiroid, paratirod, boyun lenf bezlerinin görüntüleme ve biyopsi islemlerinin yani sira; tiroglobulin yikama, paratiroid yikama islemi gibi sinirli merkezlerde yapilabilen islemlerin de daha güvenli ve basarili bir sekilde uygulanabilecegini ifade etti.

Karaman Egitim ve Arastirma Hastanesi Bashekimi Doç. Dr. Halil Ibrahim Tasci, Karaman halkina zamaninda ve kaliteli saglik hizmeti verebilmek için doktorundan personeline tüm hastane olarak azami gayreti sarf ettiklerini söyledi.

Ayrica yeni ultrasonografi cihazinin hastaneye kazandirilmasi hususunda desteklerini esirgemeyen basta Karaman Valisi Tuncay Akkoyun olmak üzere Karaman Il Özel idaresi ve milletvekillerine Karaman halki adina mütesekkir olduklarini da dile getirdi.
Kaynak: İHA