Takla Atan Kadin Sürücü Gözyaslarina Hakim Olamadi

Antalya’nin Manavgat ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak ters dönen otomobilde bulunan 1 bebek 2 kadin kazayi burunlari bile kanamadan atlatti. Kazanin ardindan otomobilden çikarilan araç sürücüsü, kucagindaki bebekle birlikte trafik ekiplerine olayi anlatirken gözyaslarina hakim olamadigi gözlendi.

Takla Atan Kadin Sürücü Gözyaslarina Hakim Olamadi
Kaza, Manavgat-Antalya D-400 Karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Manavgat istikametinden Antalya istikametine seyir halindeki Esra Saadeddine’nin kullandigi 07 AYB 234 plakali otomobil, Sorgun Otogar Köprülü Kavsagini geçtikten sonra sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi, takla atarak Hasan Ali Yücel Caddesinde refüjü geçerek yola devrildi.

Ters dönen otomobilde bulunan 2’si kadin 1’i bebek 3 kisi vatandaslar ve itfaiye ekibi tarafindan araçtan çikarildi. Araci kullanan Esra Saadeddine, araçta yolcu olarak bulunan Semra Acar Baharatali ve Ayla Acar isimli bebek 112 saglik ekipleri tarafindan tedbir amaçli olarak ambulansla hastaneye götürüldü.

"Bir anda önümde takla atti"

Kaza sirasinda motosikletiyle yolculuk yaptigini belirten bir vatandas, “Kavsaga gelirken bir anda otomobilin takla attigini gördüm. Ben durmasaydim beni de alip gidebilirdi. Kendimi toparladim ve hemen yardimlarina kostum. Allah’tan kendilerinin önemli bir seyi yok” dedi.

Kazanin ardindan otomobilden çikarilan araç sürücüsü, kucagindaki bebekle birlikte trafik ekiplerine olayi anlatirken gözyaslarina hakim olamadigi gözlendi.
Kaynak: İHA