Mugla'da 'Hemsireler Günü' Kutlandi

Mugla Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde ’Hemsireler Günü ve Haftasi’ çerçevesinde Atatürk üstüne çelenk ve bayrak töreni gerçeklestirildi.

Mugla'da 'Hemsireler Günü' Kutlandi


Hemsireler Günü çerçevesinde program saygi durusunun ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

Mugla Egitim ve Arastirma Hastanesi Bashekimi Prof. Dr. Turhan Togan, "Saglik hizmetleri sunumunun her kademesinde görev alan, hastalari iyilestirmek ve sagligina kavusturmak için görevlerini özveri, sevgi, sabir ve fedakarlikla yerine getiren, Covid-19 pandemisinde, bölgemizde yasanilan yanginlarda ve Kahramanmaras depremlerinde de mücadelelerimizin baskahramanlarindan olan hemsirelerimizin, “ Hemsireler Günü ve Haftasini en kalbi duygularimizla kutluyoruz. Iyi ki varsiniz ” diye konustu.



Mugla Egitim ve Arastirma Hastanesi Bashekimi Prof. Dr. Turhan Togan konusmasinin ardindan Il Saglik Müdürlügü Kamu Hizmetleri Baskani Uzm. Dr. Esin Nebioglu tarafindan hastane bashekimi Prof. Dr. Turhan Togan’a tesekkür belgesi ve plaket takdim edildi. Konusmalarin ardindan, Mugla Sitki Koçman Üniversitesi Saglik Bilimleri Hemsirelik Fakültesi A.B.D. Ögretim üyesi Doç. Dr. Fatma Birgili ’Hemsirelerimiz Gelecegimiz’ konulu sunumu gerçeklestirdi.

Tüm birimler adina kalite Yönetim Birimi tarafindan 2023 yili SKS.1. Özdegelendirme sürecindeki pozitif yaklasim ve özverili çalismalari için tesekkür belgesi takdim edildi. Hemsireler Günü ve Haftasi sebebi ile pasta kesilerek günün anisina fotograf çektirilirken, program sonunda bashekim ve idari ekip tarafindan tüm birimler ziyaret edilerek, ebe ve hemsirelerin günleri kutlandi.
Kaynak: İHA