Minik Ögrenciler Annelerinin Anneler Günü'nü Kutladi

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Gündüz Çocuk Oyun ve Bakimevi’nin minik ögrenciler, annelerinin Anneler Günü’nü kutladi.

Minik Ögrenciler Annelerinin Anneler Günü'nü Kutladi
Bozüyük Belediyesi Gündüz Çocuk Oyun ve Bakimevi’nin minik ögrenciler kendilerini özveriyle büyüten, iyiye, dogruya, güzele yönlendiren, onlari yasamlari boyunca karsiliksiz seven annelerinin Anneler Günü’nü kutladi. Kutlama programina esi Merih Bakkalcioglu ile birlikte katilan Baskan Bakkalcioglu miniklerin bu anlamli etkinligine katilarak coskulu kutlamalarina ortak oldu.

Minikler annelerini öperek, sarilarak ve ögretmenleri ile birlikte hazirladiklari çiçekleri annelerine vererek kutlarken ayrica Baskan Bakkalcioglu’nun hediye ettigi özel tasarimli kupalari da annelerine büyük bir heyecanla verdiler.

Annelerin zaman zaman duygusal anlar yasadigi etkinlikte Baskan Bakkalcioglu minik ögrencilerin annelerinin ve tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayarak “Yasamin her alaninda söz sahibi olan kadinlar, annelik gibi kutsal bir sorumlulugu da üstleniyor. Karsiliksiz sevginin sembolü olan annelerimize çok sey borçluyuz. Toplumsal dayanismamizin kaynagi, sevgi ile gelecegimize isik tutan tüm annelerin, Anneler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA