Hemsireler Günü'nü Aileleriyle Birlikte Kutladilar

Yenikent Devlet Hastanesi yönetimi Hemsireler Günü ve Ebeler Haftasi dolayisiyla Yeniket Orman Park’ta kutlama programi düzenledi.

Hemsireler Günü'nü Aileleriyle Birlikte Kutladilar
Yenikent Devlet Hastanesi tarafindan düzenlenen “Hemsireler Günü ve Ebeler Haftasi” kutlama programina Il Saglik Müdürü Prof. Dr. Aziz Ögütlü, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Baskani Op. Dr. Özcan Öktem, Saglik Hizmetleri Baskani Dr. Serdar Degirmenci, Hastane Bashekimi Op. Dr. Adil Murat Akgül, Saglik Bakim Hizmetleri Müdürü Emine Sevim, hastane yöneticileri, hemsireler ve saglik personeli ile aileleri katildi.

Açik havada hastane personelinin aileleriyle birlikte katildigi programda konusan Il Saglik Müdürü Prof. Dr. Aziz Ögütlü, hemsireligin kutsal bir meslek oldugunu dile getirerek, hemsirelerin günlerini kutladi. Hastane Bashekimi Op. Dr. Adil Murat Akgül ise saglik sisteminin vazgeçilme bir unsuru olan hemsirelik mesleginin temelinin insan sevgisi üzerine kurulu oldugunu ifade etti.

Hemsireler Günü’nü kutlayan Bashekim Akgün’ün ardindan konusan Saglik Bakim Hizmetleri Müdürü Emine Sevim de hemsirelik mesleginin sevilmeden yapilamayacak bir meslek oldugunu dile getirerek, programa katilan hemsireler nezdinde tüm hemsirelerin gününü kutladi. Pasta kesimi ve ikramlarin yer aldigi program, müzik esliginde stres atan hemsirelerin oyunlariyla devam etti.
Kaynak: İHA