Erasmus Ekibi Türk Egitim Sistemine Hayran Kaldi

Kütahya’nin Gediz ilçesinde Erasmus projesi için ilçeye gelen Avrupali misafirler Türk egitim sistemine hayran kaldilar.

Erasmus Ekibi Türk Egitim Sistemine Hayran Kaldi
Ispanya, Portekiz, Litvanya, Italya’dan proje için Gediz’e gelen bir hafta boyunca çesitli etkinliklere katilan Erasmus ekibi Ilçe Milli Egitim Müdür Mahmut Bahadur’u ziyaret etti.

Mahmut Bahadur ile bir süre sohbet eden ekip, ilçedeki egitim kalitesi ve egitim ortamlarinin çesitliligine hayran kaldiklarini belirterek Erasmus projesi ile Türk egitim sistemi ve egitim ortamini tanima imkani bulmaktan büyük keyif aldiklarini ifade ettiler.

Misafirleri Gediz’de agirlamaktan duydugu memnuniyeti dile getiren Ilçe Milli Egitim Müdürü Mahmut Bahadur, ekibe bundan sonraki çalismalarinda basarilar diledi.

Ilçe Milli Egitim Müdürlügü ziyareti sonrasi “Gediz KendinYap” atölyesinde robotik kodlama ve el sanatlari atölyelerini gezerek farkli etkinlikler gerçeklestirdiler.

Gediz’de bulunmaktan ve Türk kültürünü tanimaktan büyük keyif aldiklarini ifade eden Avrupali ekip hareketliligi tamamlayarak ülkelerine döndüler.
Kaynak: İHA