Didim Gençlik Merkezi Ve Havuzuna Kavusuyor

Didim Ilçesinde ki gençlerin sportif ve sosyal ihtiyaçlari için Gençlik ve Spor Bakanliginin destekleriyle 2022 yilinda yapimina baslanan Gençlik Merkezi ve Yari Olimpik Yüzme Havuzu yatirimlarinin insaati 2023 yilinda tamamlanmasi sporculara ve ögrencilere kavusturulmasi planlaniliyor.

Didim Gençlik Merkezi Ve Havuzuna Kavusuyor


Gençlerin spor yapip sosyal faaliyetler içerisinde bulunabilecegi ve geleceklerini sekillendirmek amaciyla Aydin Didim ilçemizde 3 bin 820 metrekare insaat alaninda yapimi devam eden Gençlik Merkezi ve Yari Olimpik Kapali Yüzme Havuzu insaatlarinda çalismalar büyük bir kararlilikla devam ediyor. Insaatlarin bitmesini Gençlik ve Spor yatirimlarina kavusmayi dört gözle bekleyen Didim’in güzel çocuklari gün sayiyor.

Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürü Cenap Fillikçioglu, temelini atilan kompleksimizin kisa süre içerisinde tamamlayarak gençlerimizin istifadesine sunmayi hedefliyoruz. Bu spor alaninin gençlerimize kazandirilmasinda Gençlik ve Spor Bakanimiz Mehmet Muharrem Kasapoglu’na ve emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA