Bakan Soylu Açiklamasi 'Bizim Yerimizde Olsaniz Siz Evinizden Disari Çikamazsiniz'

Bakirköy’de Istanbul özel halk otobüsçüleri toplantisinda konusan Içisleri Bakani Süleyman Soylu, “Dün Cumhurbaskani adayi Kemal Kiliçdaroglu ve Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani çelik yelek giymis. 11 seçimdir bu ülkede seçim yapiyorsun kilina bir zarar gelmis mi? Herhangi bir konuyla alakali bir sikintim var deyip bize müracaat ettiginde hangi bir meselede Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunun tedbirini almadi? Seçime son 2 gün kala çelik yelekli tiyatrolarinda her beraber görebilme firsatina sahip olduk" dedi.

Bakan Soylu Açiklamasi 'Bizim Yerimizde Olsaniz Siz Evinizden Disari Çikamazsiniz'
Bakirköy Botanik Park’inda Istanbul özel halk otobüsçüleri toplanti düzenledi.

Toplantiya, Içisleri Bakani Süleyman Soylu ve özel halk otobüsçüleri katildi.

Programa katilan Bakan Soylu, Kemal Kiliçdaroglu ve Ekrem Imamoglu’nun çelik yelek giymelerine tepki gösterdi. Simdiye kadar ülkede gereken güvenligin saglandigini dile getiren Soylu çelik yelek giymelerinin tiyatro oldugunu ifade etti.

Dün Kiliçdaroglu ve Imamoglu’nun çelik yelek giymesine tepki gösteren Içisleri Bakani Süleyman Soylu “7 yildir Içisleri bakanligi yapiyorum. Bütün terör örgütlerinin Amerika’nin hedefindeyim. Amerika 2 defa yasak koydu. Dün Cumhurbaskani adayi Kemal Kiliçdaroglu ve Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani çelik yelek giymis. 11 seçimdir bu ülkede seçim yapiyorsun kilina bir zarar gelmis mi? Herhangi bir konuyla alakali bir sikintim var deyip bize müracaat ettiginde hangi bir meselede Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunun tedbirini almadi? Güneydogu’da çocuklarimiz okula rahat gidemezken su anda herkesi rahat bir hayat yasiyor. PKK’dan PYD’den kurtardigimizda güzel ve huzurlu bir Türkiye oldu. Istanbul’da kilometrelerce yürümüssün ama ayagina en ufak bir sikinti gelmemis. Bu güvenligi Türkiye sagliyor. Bir tehlike varmis gibi böyle oyunlara giriyor. Türkiye Cumhuriyeti devletini böyle asagilamaya çalisabilmek, beni tehdit ediyorlar, öldürecekler diye kendi üzerinden bir istismarin içerisine girmek tiyatrodan baska bir sey degildir. Bu seçim sosyal medyadan her türlü iftiralari gördük. Seçime son 2 gün kala çelik yelekli tiyatrolari da her beraber görebilme firsatina sahip olduk. Ben içisleri bakaniyim. Elimde bir sürü istihbarat var. Benim herhangi bir bilgim yok. Yalandan uydurduklari bir gece yarisi bir haber spikerinin yalandan söyledigi bir olay üzerinden ertesi gün çelik yelek giyiyorlar. Bizim yerimizde olsaniz siz evinizden disari çikamazsiniz” dedi.

Kaynak: İHA