Atas Açiklamasi 'Tüm Annelerin Anneler Gününü Kutlarim'

Atas AS Baskan Vekili Ahmet Atas, annelerin bir gün degil her gün hatirlandigini belirterek tüm annelerin gününü kutladi.

Atas Açiklamasi 'Tüm Annelerin Anneler Gününü Kutlarim'
Geçmisin kaniti, gelecegin isigi olan en kiymetli varliklarin anneler oldugunu belirten Atas, bir insana ya da bir canliya kutsal annelik duygusu ile aidiyet hisseden, basta kendi annesi olmak üzere, tüm annelerin Anneler Gününü kutladigini söyledi.

Atas AS Baskan Vekili Ahmet Atas, “Anne, çocugun her zerresine emek veren, onu oldugu gibi kabul edip yepyeni bir benlik insa etme yetisi bulunan en degerli hazinemizdir. Emekleri ve fedakârliklari ölçülemeyecek kadar büyük olan annelerimiz, her seyin en güzelini hak ediyor. Yilda yalnizca bir gün atfedilen anneler günü, annelerimize gerekli hürmeti göstermenin yalnizca sembolik bir zamani. Tek gün degil, her gün onlarin olmali, bunu hak ediyorlar. Bizi dünyaya getirmekle yetinmeyip ilmek ilmek isleyen, düstügümüzde dizimizi ilk öpen, agladigimizda gözyaslarimizi ilk silen, varligini varligimiza katan annelerimiz. Emeklerinin karsiligi olarak, ettigimiz hürmetin asla yetmeyecegi bilinciyle, ömürlerini bir gelecek ve bir nesil yetistirmek için harcayan annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Varliklari daim, sevinçleri sagliklari huzurlari hep yerinde olsun” dedi.

Kaynak: İHA