Sehit Babasindan PKK'nin Destekledigi Ittifaka Oy Vermeyin Çagrisi

Karamanli sehit babasi, terör örgütü PKK’nin destek mesajlari verdigi ittifaka oy verilmemesi gerektigini belirterek, vatan ve bayragini sevenlerin bu ülkeye iyi hizmetler yapanlarin arkasindan giderek onlari desteklemeleri gerektigini söyledi.

Sehit Babasindan PKK'nin Destekledigi Ittifaka Oy Vermeyin Çagrisi
2017 yilinda Hakkari’nin Semdinli ilçesi Tekeli üs bölgesinde nöbet tutarken PKK’li teröristlerce düzenlenen hain saldirida sehit olan Piyade Sözlesmeli Er Oguzhan Küçük’ün babasi Alahattin Küçük, 14 Mayis’ta yapilacak olan seçimlerin ülke adina çok önemli oldugunu belirtti.



“Teröristler Millet ittifakina destek istiyor”

Sehit babasi Alahattin Küçük, "14 Mayis’ta yapilacak olan seçim öyle bir hale geldi ki, bize hainlik yapanlar bu gün bizim ülkemiz de yapilacak olan seçimlerle ilgilenir oldular. Bu yetmez gibi birde Millet Ittifakini destekleyin diye sürekli mesajlar veriyorlar. Böyle bir seyi kabul etmemiz mümkün degil. Biz bu hainlerle yillardir mücadele ediyoruz. Bu teröristlerin destekledigi birileri bu memleketin basina gelecek olur ise o zaman bizim oglumuz bosuna sehit olmus demektir. Hepimiz bu memleket için canimizi seve seve vermeye haziriz. Fakat bugüne kadar yapilan bütün mücadeleler, bütün verilmis oldugumuz sehirler bosu bosuna verilmis olacak" dedi.

Sehit babasi Küçük, "Bugün PKK’ya karsi oldugunu söyleyen ittifak var ama PKK’nin destegiyle seçileceklerini bildikleri halde, Türk Milletini bu olanlardan anlamaz yerine koyuyorlar. Bizler yasanan her seyin farkindayiz. O yüzden canla basla daglar da, üst bölgelerin de ve sinir ötesinde yigitlerimiz mücadele ederken, biz de bu vatan ve millet için bir seyler yapmaya çalisanlari desteklemek zorundayiz. Hain terör örgütüyle birlikte seçime gidenlerle de bizler sandik basinda mücadele edecegiz. Insallah onlara bu firsati vermeyecegiz. Simdiye kadar bu vatan ugruna sehit olan çocuklarimiz da bosu bosuna sehit olmamis olacak" diye konustu.



“Benim oglum sehit olmadan önce IHA’lar olsaydi bugün oglum bizim yanimizda olacakti"

Türkiye Cumhuriyeti Devleti tarafindan verilen devlet övünç madalyasinin kendilerinin onuru oldugunu ifade eden Küçük, “Bu madalya bizim onurumuzdur. Bu vatan ve bayrak için kanimizi verdigimizin onurudur. Bu onurumuzu da, bayragimizi da yere düsürmeyecegiz. Bu vatan ve bayrakla sorunu olanlarla mücadelemiz ölene kadar devam edecek. Vatanini ve milletini seven insanlarin kesinlikle sunun farkinda olmasi lazim. Hainlerin isaret ettigi, birlikte oldugu kisilere kesinlikle oy vermemesi gerekiyor. Eger PKK’nin destekledigi Millet Ittifaki kazanirsa ülkemizin bütün birikim ve kazanimlari biranda yok olur. Devam eden o kadar güzel milli projelerimizin hepsi kalir. Benim oglum sehit olmadan önce IHA’lar olsaydi bugün oglum bizim yanimizda olacakti. Ama benim oglum bu vatana feda oldu. En azindan simdiki yigitlerimiz IHA’larin sayesinde bu hainlere izin vermiyor. Suan ülkemiz güçlü ve eski günlere dönmesini istemiyoruz. Ben canimla, basimla bu vatan ve bayrak için iyi seyler yapan Cumhur Ittifakini destekliyoruz. HDP simdiden açiklama yapmaya basladi bile, ’bizim sayemiz de seçimi kazanacaklar, bizim dediklerimizi yapmazlar ise bunun bedelini ödetiriz’ diye tehdit etmeye basladilar. Ben, onlara oy verecek olan insanlarin biraz farkinda olsalar eminim oy vermezler. Bunu bedel ödemis birisi olarak söylüyorum. Millet Ittifakina da oy verenler bu vatanin evlatlaridir. Onlar da bu vatan için canlarini verirler. Ama biraz daha akilli ve dikkatli düsünmeleri gerekiyor. Kesinlikle bu oyuna gelmemeleri gerekiyor. PKK’nin destekledigi tarafta olmamalari gerekiyor" diye konustu.

Kaynak: İHA