Muharrem Ince'nin Adaliktan Çekilmesi Hemsehrilerini Üzdü Açiklamasi

Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince’nin adayliktan çekilmesi memleketi Yalova’da üzüntüyle karsilandi. Seçim sürecinde Ince’nin yipratildigini söyleyen köylüleri ve Yalovali hemsehrileri haksizliga ugradiklarini düsündügü Memleket Partisi Lideri’ne destek oldu.

Muharrem Ince'nin Adaliktan Çekilmesi Hemsehrilerini Üzdü Açiklamasi
14 mayista gerçeklesecek cumhurbaskanligi seçimlerinde Muharrem Ince’nin adayliktan çekilmesini degerlendiren Yalovali vatandaslar ve Elmalik köylüleri yasanan gelismeyi degerlendirdi. Elmalik köylü

Ayvaz Bütün “Hocamizin istifa etmesine üzüldüm. Bu kesinlikle FETÖ’cülerin isi. Kesinlikle katiliyorum hocama. Hocam Elmalik’tan köylümüz. Ben o anlamda da çok üzüldüm. FETÖ’cülerin yapmadigi is degil ki bu. Yillardir bu islerin pesindeler. Hocama da ayrica geçmis olsun diyorum” dedi.

Elmalik köyünde Sefa Acar da Muharrem Ince’yi desteklediklerini dile getirerek, “O bir karar aldiysa dogru yapmistir. Bize onu desteklemek düser, köylümüz” dedi.

Ince’nin hemsehrisi Berat Mahdum ise durusu nedeniyle Memleket Partisi Lideri’ne saygi duydugunu anlatarak, “Adayligini devam ettirmesini isterdim. Sahsen ben saygi duyuyorum kendisine. Keske adayliktan çekilmeseydi. Gayet iyi rekabet olurdu. Bu seçim döneminde kendisinin üzerine çok gelindigini düsünüyorum. Baskilarin çok arttigini düsünüyorum” ifadesini kullandi.

Ferit Çalisan ise Muharrem Ince’nin adayliktan çekilmesini dogru bulmasa da karara saygi duyulmasi gerektigini belirterek, “Vermis oldugu karar saygi duymak gerekir. Bu süreç içinde çok yipratildigini düsünüyorum. Biraz kirli bir siyaset bu” diye konustu.

Kaynak: İHA