IYI Parti Genel Baskani Aksener'in 1 Yil Önce Attigi Temel Ortadan Kayboldu

Karaman’in Ermenek ilçesinde, AK Parti Ermenek Ilçe Baskani Mevlüt Saritas, IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener, tarafindan 1 yil önce ilçelerinde temeli atilan kapali Pazar yerinde yeller estigini söyledi.

IYI Parti Genel Baskani Aksener'in 1 Yil Önce Attigi Temel Ortadan Kayboldu
Aksener, 1 yil önce IYI Partili Ermenek Belediye Baskani Atilla Zorlu’nun daveti üzerine Türk Dil Bayrami etkinlikleri ile açilis ve temel atma törenlerine katilmak üzere ilçeye geldi. Aksener, belediye tarafindan düzenlenen açilis ve temel atma törenlerine katildi.

Aksener, düzenlenen törenle Ermenek Kapali Pazar yerinin temelini atti. Aradan geçen 1 yila ragmen Aksener’in temelini attigi kapali pazar yeri ile ilgili bir çalisma yapilmadi. Temeli atilan pazar yerinin yapilacagi alan ise vatandaslarin araçlarini koydugu otopark oldu.

“1 yil geçmesine ragmen insaat yok, sadece fotografi var”

AK Parti Ermenek Ilçe Baskani Mevlüt Saritas, IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener’in attigi temele ne oldugunu merak ettiklerini ifade ederek, “14 Mayis 2022 tarihinde Meral Aksener ve o zamanki IYI Partili Belediye Baskani Atilla Zorlu, bulundugumuz yere düzenlenen görkemli bir törenle temel atmisti. Bugün, hala temel ortada yok, insaat da yok. Bir yil geçmesine ragmen temeli atilan arsada sadece projenin fotografi var" dedi.

Kaynak: İHA