Bolu'ya Ikinci Kez Gelen Togg Yine Büyük Ilgi Gördü

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg, Bolu’ya ikinci kez gelerek vatandaslarin begenisine sunuldu. Bolu Valisi Erkan Kiliç, “Makam arabasi yapmayi memnuniyetle isterim. Renklerinin hepsi güzel, bakinca zaten araba gel beni al diyor” dedi.

Bolu'ya Ikinci Kez Gelen Togg Yine Büyük Ilgi Gördü
Bolu’da Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg ikinci kez sergilendi. Valilik Meydani’na getirilen Togg, vatandaslardan yine büyük ilgi gördü. Togg’un Bolu’da aksam saatlerine kadar sergilenecegi belirtildi. Vatandaslarin yani sira, Bolu Valisi Erkan Kiliç, Il Jandarma Komutani Haluk Saygili, Il Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, AK Parti Il Baskani Suat Güner ve kurum müdürleri de araci yakindan inceledi.

“Makam arabasi yapmayi memnuniyetle isterim”

Araç basinda açiklama yapan Bolu Valisi Erkan Kiliç, “Gerçekten ülkemizle gurur duydum. Çok farkli bir araç oldugunu içine bindiginde fark ediyorsun. Çekisi çok güçlü. Tamamen akilli cihaz denilen bir araç. 2 gün önce bir tane Togg gelmisti, tanitimi yapilmisti, bu ikincisi. Ülkemizle, mühendislerimizle ne kadar gurur duysak azdir. Demek ki bizim insanimiz istedigi zaman bu tip araçlari yapma imkani mevcut. Yapanlarin eline saglik, emegine saglik. Bolu sokaklarinda, Bolu Valiligi önünde milli araçla bu sekilde röportaj verme sansi yakaladigim için de Allah’a sükrediyorum. Makam arabasi yapmayi memnuniyetle isterim. Renklerinin hepsi güzel, bakinca zaten araba gel beni al diyor” ifadelerini kullandi.

Togg’u ilk defa gördügünü söyleyen ve yetkililerden araç hakkinda bilgi alan Sait Anteplioglu, “Çok güzel begendik. Daha önce görmemistim. Ilk defa görüyorum. Harika bir otomobil. Param olsa alirim” dedi.



14 bin Bolulu ziyaret etmisti

Öte yandan AK Parti Bolu Il Baskanligi tarafindan sali günü Bolu’ya getirilen Togg, vatandaslardan büyük ilgi görmüstü. Saat 12.00’dan aksam 20.00’a kadar valilik önünde görücüye çikan Togg’u resmi rakamlara göre gün boyunca 14 bin kisinin ziyaret ettigi ögrenildi.
Kaynak: İHA