Togg'u Oto Yikama Dükkaninda Gören Vatandasin Tarifsiz Sevinci

Bolu’ya getirilen Togg’un oto yikama dükkaninda oldugunu gören vatandas kosarak aracin yanina gitti. O anlari kayda alan vatandas, "Togg’un yikandigini görünce hemen bende atladim yikamaya. Neden atliyoruz? Simdi dalga geçenler oldu. ‘Sen yikamaci misin?’ dediler. Degilim ama ülkemin çocuklari mühendisleri, araç yapmis sevinmeyecegiz mi?" dedi.

Togg'u Oto Yikama Dükkaninda Gören Vatandasin Tarifsiz Sevinci
Bolu’da dün sehir merkezine Türkiye’nin yerli ve milli olan otomobili Anadolu kirmizisi Togg getirildi.

Sergilenecegi alana dogru hareket eden Togg’u gören vatandaslar aracin önünü kesti. Fotograf çekmek isteyen merakli vatandaslar, aracin hareket alanini engelledi. Vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi Togg, daha sonra oto yikama dükkanina getirildi.

Oto yikama dükkanina Togg’un geldigini ve yikandigini gören Abdullah Aksoy ise orada çalismamasina ragmen araci yikamak için yardim etti. Aksoy, o anlari cep telefonun kamerasi ile kayda alarak, "Bolu’ya gelen ilk Togg’u yikamak bize nasip oldu" dedi ve videoyu sosyal medya hesabinda paylasti. Aksoy’un videosu kisa süre içinde sosyal medyada yogun ilgi gördü.

"Gurur duydu"

O anlari anlatan Abdullah Aksoy, "Togg’un yikandigini görünce hemen bende atladim yikamaya. Neden atliyoruz? Simdi dalga geçenler oldu. ’Sen yikamaci misin?’ dediler. Degilim ama simdi ülkemin çocuklari mühendisleri, araç yapmis sevinmeyecegiz mi? Aglayalim mi? Bazilarina da ithafen söylüyorum, maket mi degil mi diye baktim. Gurur duyduk. Herkesten Allah razi olsun. Araba bekledigimizden daha kaliteli. Hissediliyor, saglam ve kaliteli" dedi.

Kaynak: İHA