Ögretmenler Arasi Materyal Yarismasi Düzenlendi

Özel Egitim ve Is Uygulama Okulu materyal yarismasi düzenledi.

Ögretmenler Arasi Materyal Yarismasi Düzenlendi
Ardahan Egitim uygulama okulu ve is egitim merkezinin düzenledigi Ögretmenler Arasi Materyal Yarismasina, Il Milli Egitim Müdürü Erhan Bulut, Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi Atanur Sariçam, Sube Müdürleri Tamer Avsar ve Hacihalil Alici katildi.

Hakan Töremis ve Gülsemin Cansizlar’in Dört Islem Tablosu materyaliyle 3. Irem Aksu ve Beyzanur Canbolat’in Mevsimi Geldiginde projesiyle 2. oldugu, Nurettin Isikoglu ve Coskun Bediroglu’nun Adim Adim Konusuyorum materyaliyle birincilik kazandigi yarisma tüm katilimcilar tarafindan ilgiyle izlendi.

Özel çocuklarin kavramlari daha çabuk ögrenmeleri ve algilarini açik tutmak için düzenlenen yarismada konusan Özel Egitim ve Is Uygulama Okulu Müdürü Filiz Baydar, yaptigi açiklamada, ’’Özel egitim uygulama okulu olarak ilk defa düzenledigimiz yarismanin adi Özel Egitim Ögretmenleri materyal yarismasidir. Yarismanin amaci özel çocuklarimizin kavramlari daha çabuk ögrenmelerini Saglamak, algilarini açik tutmak, yaparak yasayarak ögrenmelerini saglamayi hedefliyoruz. Ayrica çocuklarimizin hafizalarini kuvvetlendirmek için materyal gelistirmek çok önemli. Bu nedenle farkli kademelerdeki kategorilerde birbirinden ilginç hazirlanan egitim materyalleri, egitimde daha yenilikçi, daha özgün çalismalarla ögrenmenin kolaylastirilmasi hedefleniyor’’ dedi.

Düzenlenen yarismada onlarca materyal, egitim ögretime katki saglayacak.
Kaynak: İHA