MHP Lideri Devlet Bahçeli Açiklamasi ' Zillet Ittifaki Sirtini Zalimlere, Sirtlanlara, Akbabalara Dayamistir'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Baskani Devlet Bahçeli, Cumhuriyet Halk Partisi’nin emperyalizmin gedikli lejyonu oldugunu belirterek "IYI Parti gizli temincisi, HDP girift tetikçisi, digerleri de siyasi garnitürü olacak kadar alçalmislar, Türk milletinden ahlaken ve manen kopmuslardir. Zillet ittifaki sirtini zalimlere, sirtlanlara, akbabalara dayamistir” dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli Açiklamasi ' Zillet Ittifaki Sirtini Zalimlere, Sirtlanlara, Akbabalara Dayamistir'


"Biz Sarhos Osman Kavala’yi degil, Topal Osman Aga’yi biliriz"

Partisinin Giresun Atatürk Meydani’nda düzenledigi mitingde konusan MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli, “Türkiye Cumhuriyeti karanligi aydinlatan, aydinlatildikça ayaklanan ayaklandikça devlesen Türk milletinin mücadele bereketidir. Sonunda Cumhuriyetin 100. yil dönümüne ulastik. Allah nasip etti bu serefe milletçe Nail olduk. Esasen Cumhuriyet cumhurun eseri, sehitlerimizin ve milli mücadele kahramanlarinin emanetidir. Bu eser, bu emanet can pahasina korunacaktir. Bunun içinde 2023’ün Cumhurun demokrasi zaferiyle taçlandirmak ve Türk ve Türkiye yüzyilinin kapilarina aralamak milli bir görev olarak karsimizdadir. Böylesi bir fedakarligi dün Topal Osman Aga yapmisti simdi de sizler basarmalisiniz. Biz Sarhos Osman Kavalayi degil, Topal Osman Aga’yi biliriz. Rahmetle sükranla yad ederiz. Biz adaleti bir casus bir terörist için degil bir kahraman için talep ederiz. Bu hakkin teslim amaciyla geciken bir adaletin tesisat arzusuyla üzerimize ne düsüyorsa yapariz ve mutlaka da yapacagiz. Giresun’un zilletle isi olmaz, Giresun’un terör ittifakiyla bag ve baglantisi olamaz. Çünkü Giresun vatan ve millet türbedaridir” diye konustu.



“Kiliçdaroglu, Türkiye düsmanlarinin içimize sizdirdigi truva atidir”

"Kiliçdaroglu Türkiye düsmanlarinin içimize sizdirdigi truva atidir" diyen Bahçeli “Cumhurbaskani adayi Kiliçdaroglu’nun destekçilerine bakiniz; Türkiye’ye hayri dokunacak milletimize hizmet edecek tek bir isim, çevre ve siyasi zihniyet göremezsiniz. Kiliçdaroglu PKK’nin adayidir. Kiliçdaroglu FETÖ’nün, KHK’lilerin, bölücüleri, canilerin umududur. Kiliçdaroglu Türkiye düsmanlarinin içimize sizdirdigi truva atidir. Türkiye’yi böldürmeyecegiz. Devleti yiktirmayacagiz. Gerekirse hepimiz Topal Osman olur, bu vatana gögsümüzü siper ederiz. 6 Mayis 2023 tarihinde Yalova’da demistim ki Afrin’i geri alacaklarini söylüyorlar bu hainler alsalar alsalar agirlastirilmis müebbet ceza alirlar ya da vücutlarina mermi alirlar. Afrin’i geri almaktan bahsedenler PKK’lilardir. Afrin’i geri almaktan bahsedenler HDP ve Yesil Sol Parti’deki hainlerdir. Yalova’da yaptigim açiklamayi cevap IYI Parti baskanindan geldi. Ben PKK’li teröristlere tasi attim ses IYI Parti baskanindan çikti. Aynen dedigi de sudur millet iradesini ne tasla ne de kursunla durduramazsiniz. Manisa’da söyledigi aynen söyledir, küçük ortak ondan geri kalir mi o da hepimizi gömdü ama sonra ipin ucu kaçti dedi ki bunlarin vücutlarina birer mermi. Buradan Afrin’i terörden arindiran kahraman güvenlik güçlerimizi selamliyorum. Afrin’i alacagiz diyenlerin sonu hüsrandir. PKK’ya yönelik hakli ve mesru açiklamalarimizi çarpitip bölücülere destek çikan, teröristlere avukatlik yapan IYI Parti Baskani’ni milletimize ve Giresun’a havale ediyorum” seklinde konustu.



“CHP yönetimi küresel güçlerin kuklasidir”

CHP yönetiminin küresel güçlerin kuklasi oldugunu da ifade eden Bahçeli “Ne Bati ne Dogu, bu Türk’ün Yolu’ videosuyla çuvalladigini da kaydeden Bahçeli, “Zalimlerin paravan Cumhurbaskani adayi Kemal Kiliçdaroglu’nun dis politika danismani ve milletvekili olan bir çürümüs, iktidar olmalari halinde Suriye’den askerlerimizi çekeceklerini, Kibrisli Türklerin içislerine karismayacaklarini açikladi.

Kursun gibi bu sözleri utanmadan, sikilmadan, yüzü kizarmadan söyledi.

Kibrisli Türkler’in içislerine karismamak demek adayi Rumlar’a teslim etmek demektir. CHP yönetimi küresel güçlerin kuklasidir. Bu zillet CHP’ye oy veren kardeslerime reva görülemez. Kiliçdaroglu, 6 Mayis 2023 tarihinde Twitter mesajindan yayinladigi ‘Ne Bati ne Dogu, bu Türk’ün Yolu’ baslikli videosunda yine çuvalladi ve rezil oldu. En büyük projesi diye tarihi Ipek Yolunu canlandiracagini iddia etti. Halbuki Türkiye’den kalkan trenin Çin’e ilk seferini yapali tam iki yil oldu. Çin’den Londra’ya giden kesintisiz hattin açilmasini bilmeyen ve duymayan bu gafilin Cumhurbaskanligi makamina talip olmasi hakikaten ibretliktir. Asya-Avrupa dis ticaret aglarindaki merkezi konumumuzu güçlendirmek için açilan Orta Koridor kapsamindaki Bakü-Tiflis-Kars demiryolu 2017 yilinda Marmaray’da 2013 yilinda hizmete girmisti. Tipki Marmaray’da, tipki Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde oldugu gibi Kiliçdaroglu yapilan her seye karsi çikmisti. Dogu-Bati baglantisini kurulmasini saglayan dev projelere kulp takmisti. Üstelik partimizin dis politikada alaninda vizyon çalismasi olan Türk Kusagi projesinden de intihal yaptigi, onu da yanlis yaptigi anlasilmaktadir. Kiliçdaroglu’nun liyakati yoktur. Kiliçdaroglu’nun deprem bölgesinin yeniden ayaga kaldiracak plani ve hazirligi yoktur. Kümes insasini bile beceremeyecek bu sahis, yapilacak konutlardan tek kurus almayacagini vaat ediyor. Bir ara da herkese traktör dagitiyorlardi, aldatma ve yalan oldugu ortaya çikti mi? Altin dagitacagiz diyor, iyice su kaynattilar mi? Evet, kaynattilar. Bunlar bugün söyler, yarin unutur. Sabah yemin eder, aksamina çigner. Hamd olsun mandacilar, muhterisler, maceraperestler, milliyetsizler her zaman hayal kirikligina ugramislardir. Isbirlikçiler, iradesizler, itibarsizlar, yabancilarin güdümüne binbir vaatle giren teslimiyetçi ilkeller her defasinda duvara toslamislardi. Tarih gene tekerrür edecek, 14 Mayis’ta bunlarin alayi uçurumun dibini boylayacaklar” ifadelerini kullandi.

“Türkiye ayagina vurulmus prangalari söküp atmaya baslamistir”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin emperyalizmin gedikli lejyonu, IYI Parti’nin gizli teminçisi, HDP’nin girift tetikçisi, digerlerinin de siyasi garnitürü olacak kadar alçaldigini söyleyen Bahçeli, “Cumhurbaskanligi Hükümet Sistemi’nin müthis ve müessir vasfindan, Cumhur Ittifaki’nin ahlaki ve siyasi vakarindan irkilip hitaminda iliklerine kadar korku duyan, bu suretle misilleme yapan iç ve dis mihraklarin hesap hatasi yaptiklarina 14 Mayis’ta sahit olunacaktir. Çünkü Türkiye ayagina vurulmus prangalari söküp atmaya baslamistir. Çünkü Türkiye önüne dikilmis bariyerleri yikmaya baslamistir. Kaldi ki zillet ittifakinin, terör örgütlerinin ve Türkiye düsmanlarinin telas ve tedirginlikleri bosuna degildir. Siyasi, ekonomik ve diplomatik ablukalar birbirini kovalarken, Kizilelma ruhu sahlanmis, Türk Birligi ülküsü canlanmis, küresel ve bölgesel konulara müdahil bir Türkiye kudreti hayalden gerçege dönüsmüstür. Yönetim sistemindeki reform iç ve dis isgal cephesini ürkütmekle kalmamis, dogrudan ve dogal olarak yeni arayislara itmistir. Bu çerçevede Cumhuriyet Halk Partisi emperyalizmin gedikli lejyonudur. IYI Parti gizli teminçisi, HDP girift tetikçisi, digerleri de siyasi garnitürü olacak kadar alçalmislar, Türk milletinden ahlaken ve manen kopmuslardir. Zillet ittifaki sirtini zalimlere, sirtlanlara, akbabalara dayamistir. Cumhur Ittifaki ise varini yogunu Türk milletine adamis, sinesinden dogdugu milletiyle tek yürek, tek bilek, tek nefes olmustur. Onlarin hamisi varsa bizim de milletimiz, bizim de Giresunumuz vardir” diye konustu.



“Erdogan’in gitmesini yazanlar alçaktir”

Bahçeli, Recep Tayyip Erdogan’in gitmesi gerektigini yazanlarin alçaklik yaptigina dikkat çekerek “PKK’nin elebaslarindan terörist Mustafa Karasu’ya ‘AK Parti’yle MHP’yi yikmaliyiz, yoksa bizi yok edecekler’ dedi mi demedi mi? Elbette dedi.

Insallah bunlari sadece yikmakla kalmayacagiz, kökünü kurutacagiz. PKK, zillet ittifakina destek veriyor mu? Hem de açik sekilde arkasinda duruyor, terör baronlari gizlemeye ihtiyaç duymadan destek mesajlarini ardi arkasina paylasiyor. PKK, YPG, FETÖ, DHKP-C, DEAS, Rum ve Ermeni diasporasi AK Parti ile MHP’nin zaafini kolluyorlar mi? Evet kolluyorlar. Cumhurbaskanligi Hükümet Sistemi’ne saldiriyorlar mi? Evet bunu da yapiyorlar. Ne yaparlarsa yapsinlar, beyhudedir. Makus sondan hiçbirisi kurtulamayacaktir.14 Mayis aksaminda sonuçlar eblli oldugunda Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’i Hans’a, Sam’a, Jonny’lere kurban edemeyiz. Anadolu’nun çocugunu, Karadeniz’in usagini kurban edemeyiz. Onun için Recep, Recep, Recep diyecegiz” dedi.

Bahçeli yaptigi konusmanin ardindan partililerine karanfil dagittiktan sonra Giresun’dan ayrildi.
Kaynak: İHA