Yagmurlu Ve Karli Günlerin Ardindan Tatilciler Abant Gölü Milli Parki'na Akin Etti

Bolu’da geçtigimiz hafta boyunca etkili olan saganak ve araliklarla kar yagisinin ardindan günesin kendini göstermesiyle tatilciler Abant Gölü Milli Parki’na akin etti.

Yagmurlu Ve Karli Günlerin Ardindan Tatilciler Abant Gölü Milli Parki'na Akin Etti
Bolu’da bir hafta boyunca etkili olan yagisli havanin ardindan günes kendini yeniden gösterdi. Havalarin isinmasiyla birlikte Türkiye’nin gözde turizm merkezlerinden olan Abant Gölü Milli Parki tatilcilerle doldu. Günesli havayi doga ile iç içe geçirmek isteyen tatilciler, sabahin erken saatlerinde milli parka akin etti. Tatilciler, göl çevresinde yürüyüs yapip, bol bol fotograf çektirerek keyifli anlar yasadi.

Göksu Gökarslan, "Bugün Abant’tayiz. Abant, dört mevsimiyle çok güzel. Çiçekler, agaçlar uyandi. Karlarin erimesiyle birlikte göl sulari yükseldi. Burada piknigimizi, mangalimizi yaptik. Faytona bindik ve yürüyüs yaptik" dedi.

Hakkari’den Bolu’ya gelen bir baska tatilci ise "Ilk defa geldim, çok güzel bir yer. Daha önce televizyonlardan görüyorduk. Internetten bakiyorduk. Internet üzerinden göründügünden daha da güzel. Her insanin gelip görmesi gereken güzelliklerden birisi" diye konustu.

Kaynak: İHA