Süleyman Çakir'in 19. Ölüm Yildönümünde Yalova'da Lokma Dagittilar

Kurtlar Vadisi dizisinde Oktay Kaynarca tarafindan canlandirilan ve öldügünde Türkiye’nin dört bir yaninda giyabinda cenaze namazlari kilinan unutulmaz dizi karakteri Süleyman Çakir’in 19. ölüm yildönümünde Yalova’da lokma dagitildi.

Süleyman Çakir'in 19. Ölüm Yildönümünde Yalova'da Lokma Dagittilar


Kurtlar Vadisi dizisinde Oktay Kaynarca tarafindan canlandirilmis kurgusal karakter olan Süleyman Çakir, dizinin 8 Nisan 2004 yilinda yayinlanan 45. bölümünde ölmüstü. Sevilen dizi karakteri Süleyman Çakir’in ölümü sonrasinda Türkiye’de giyabinda cenaze namazlari kilinmisti. Her ölüm yildönümünde dizi hayranlari tarafindan unutulmayarak anilan Süleyman Çakir için bu kez Yalova’da lokma dagitildi. Elektrik-elektronik teknisyeni Tarik Yazici tarafindan Cevdet Aydin Parki önünde dagitilan lokmaya vatandaslar ilgi gösterdi. Yazici, Türkiye’nin yasadigi kötü günlerde hayir isi yaparken bir yandan da insanlari güldürmek istediklerini söyledi.

Dizinin hayrani oldugunu ifade eden Yazici, “Biraz da olsa halkimiz tebessüm etsin. Güzel günleri hep beraber yasayalim istiyoruz. Kurtlar Vadisi oynadigi zaman Persembe geceleri hiç kimse disari çikmiyordu. Çünkü herkes ekrana kitleniyordu. Biz de sürekli izliyorduk. Hatta ben 2-3 kere izledim” diye konustu.

Süleyman Çakir için lokma dagitildigi için saskin oldugunu söyleyen vatandaslardan Umut Özmen, “Olmayan bir kisi hakkinda yillardir süren bir yas var. Adam için lokma dagitiliyor, biz sasirdik ama gerçekten büyük insan. Ruhu sad olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA