Yozgat'ta Din Görevlileri Maaslarini Depremzedelere Bagisladi

Yozgat il ve ilçe müftülüklerinde görev yapan din görevlileri, maaslarinin önemli bir kismini depremden etkilenen vatandaslar için bagisladi.

Yozgat'ta Din Görevlileri Maaslarini Depremzedelere Bagisladi
"Türkiye Için Iyilik Vakti" sloganiyla yürütülen yardim kampanyasi dogrultusunda Diyanet Isleri Baskani Prof. Dr. Ali Erbas’in maas bagisi çagrisi üzerine Yozgat’ta din görevlileri maaslarinin bir kismini depremden etkilenen vatandaslar için bagisladi.

Depremzede ailelerin yaralarini sarmak adina Il Müftüsü Ali Gülden’in önderliginde Kahramanmaras ve Hatay’da göstermis olduklari maddi ve manevi hizmetin yani sira maaslarini da bagislayarak destek olan din görevlileri, 310 bin liranin makbuzunu Il Müftüsü Ali Gülden’e teslim etti.

Din Görevlilerine göstermis olduklari örnek davranistan dolayi tesekkür eden Gülden, “Millet olarak yasadigimiz her zor günde birbirinden güzel yardimlar yapan din görevlilerimiz “Asrin Felaketi” denen deprem sonrasindaki bu zorlu süreçte de vatanimizin yaninda milletimizin hizmetindedir. Bu örnek davranislari için tüm din görevlisi kardeslerime tesekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak: İHA