Vali Karadeniz Sarigöl'de Incelemelerde Bulundu

Manisa Valisi Yasar Karadeniz Sarigöl ilçesinde incelemelerde bulunarak deprem bölgesine yapilan yardimlardan dolayi tesekkür etti.

Vali Karadeniz Sarigöl'de Incelemelerde Bulundu
Ilçe ziyaretleri çerçevesinde Sarigöl ilçesini ziyaret eden Manisa Valisi Yasar Karadeniz, Sarigöl Kaymakami Ali Arikan ve Sarigöl Belediye Baskani Necati Selçuk’a ziyarette bulundu. Deprem bölgesine ilçeden yapilan yardimlara iliskin bilgi alan Vali Karadeniz, emegi geçenlere tesekkürlerini iletti.

Vali Karadeniz daha sonra Sarigöl Çok Programli Anadolu Lisesini ziyaret ederek ögretmenler ve ögrenciler tarafindan deprem bölgesine gönderilmek üzere üretilen ürünlere iliskin bilgi aldi. Çok Programli Anadolu Lisesi bünyesindeki atölyede deprem bölgesi için yapilan uyku tulumu üretimini inceleyen Vali Karadeniz’e 475 adet çocuk tulumu, 140 battaniye, 145 bere, 50 atki, 70 artan kumas parçalarindan oyuncak yapildigi bilgisi verildi.

Ayrica Sarigöl Halk Egitimi Merkezinde çadir kentlerde bulunan depremzede vatandaslar için 275 adet çocuk tulumu, 40 adet battaniye, 60 adet yastik, 25 adet büyük boy uyku tulumu, 30 adet kumaslardan artan parçalardan yapilmis muhtelif oyuncak üretiminin yapilarak Il Milli Egitim Müdürlügü koordinesinde deprem bölgesine gönderildigi bilgisi aktarildi.
Kaynak: İHA