Osmaniye Belediyesinde Isçi Maaslarina Yüzde 100 Zam Müjdesi

Osmaniye Belediyesi ile Hak-Is Konfederasyonu’na bagli Hizmet-Is Sendikasi arasinda yeni dönem için toplu is sözlesmesi imzalandi.

Osmaniye Belediyesinde Isçi Maaslarina Yüzde 100 Zam Müjdesi
Osmaniye Belediyesinde çalisan 80 isçiyi kapsayan 3 yillik sözlesmeye göre isçilerin maasina yüzde 100 oraninda zam yapildi. Yapilan zam belediye personeli tarafindan sevinçle karsilandi. Belediye nikâh salonunda, yeni sözlesme dönemi için düzenlenen programa, Belediye Baskani Kadir Kara, Hizmet-Is Sendikasi Osmaniye Sube Baskani Kadir Çenet ve belediye isçileri katildi.

Belediye Baskani Kadir Kara konusmasinda, en düsük ve en yüksek maas alan dâhil herkesin maasina net olarak yüzde 100 zam verdiklerini açiklayarak“Ben çalisan arkadaslarimi seviyorum. Sevdigim için de onlarin hak ve hukuklarini korumayi her zaman için kendime siar edinmis birisiyim. Gücüm yettigi kadariyla sonuna kadar yaninizdayim. Her zaman sizinle birlikteyim. Beraber çalisiyoruz, beraber bu sehri ayaga kaldirmaya çalisiyoruz. Birlikte mücadele veriyoruz. Alacaginiz paralar helali hos olsun. Maaslariniz hayirli ve ugurlu olsun. Çalismalarinizda basarilar diliyorum, Allah’a emanet olun” dedi.

Baskan Kara’nin zam müjdesi, salondaki isçiler tarafindan alkislar esliginde büyük bir coskuyla karsilandi. Sendika Baskani Çenet ise maaslara yapilan zammin tüm personele hayirli ve ugurlu olmasini diledi.
Kaynak: İHA