Osmaneli De Depremzede Ögrenciler Ve Aileleriyle Birlikte Iftar Yaptilar

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde, Sehit Osman Er Anadolu Imam Hatip Lisesi okul aile birligi tarafindan düzenlenen programda, deprem bölgelerinden gelen ögrencilere ve ailelerine iftar yemegi verildi.

Osmaneli De Depremzede Ögrenciler Ve Aileleriyle Birlikte Iftar Yaptilar
Depremin büyük yikima yol açtigi bölgelerden Osmaneli ilçesine gelen depremzede vatandaslarin barinma ve diger ihtiyaçlari kaymakamlik, belediye ve hayirsever vatandaslar tarafindan karsilanirken, Sehit Osman Er Anadolu Imam Hatip Lisesi okul aile birligi de depremzede ögrenciler ve aileleri için iftar programi düzenledi.

Sakarya nehri kenarinda çay bahçesinde düzenlenen programa Kaymakam Yüksel Ünal, Ilçe Milli Egitim Müdürü Erhan Dös, Okul müdürleri, depremzede ögrenciler ve aileler katildi.

Iftar öncesi masalari tek tek dolasarak, depremzede ögrenciler ve aileleriyle sohbet eden Kaymakam Yüksel Ünal, deprem bölgelerinden gelen vatandaslari agirlamaktan büyük mutluluk duyduklarini belirterek, "Depremzede vatandaslarimizin, arkadaslarimizin, kardeslerimizin yanlarinda olabilmek adina bugün de iftari bir vesile kilalim dedik. Ilçemizde Egitim ve Ögretim gören ögrenci kardesimiz ile ve aileleriyle tanismak istedik. Deprem bölgelerinden ilçemize gelen depremzede Ögrencilerimiz ve aileleri ile iftarda bir araya geldik. Biz, onlari misafir etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Burada yasayan hemserilerimizle, sizlerin her zaman yaninizdayiz. Depremde hayatini kaybeden tüm vatandaslarimiza Allah’tan rahmet, ailelerine sabir diliyorum. Bu iftar programinin düzenlenmesinde emegi geçenlere de çok tesekkür ediyorum" dedi.

Depremzede ögrenciler ve aileler ise okul idaresinin misafirliginden dolayi çok memnun olduklarini belirterek, Kaymakam Yüksel Ünal’a, okul müdürüne, okul aile birligine ve tüm emegi geçenlere tesekkür ettiler.
Kaynak: İHA