Nigdeli Depremzedelerden Baskan Özdemir'e Tesekkür

Kahramanmaras merkezli depremde evleri ve is yerleri kullanilamaz hale gelen Nigdeli depremzedeler, alinan en son kararla Nigde’nin de ’Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi’ ilan edilmesinden dolayi Nigde Belediye Baskani Emrah Özdemir’e tesekkür ziyaretinde bulundu.

Nigdeli Depremzedelerden Baskan Özdemir'e Tesekkür
Ziyaretle ilgili konusan Baskan Özdemir, "Nigde’mizin ’Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi’ olarak ilan edilmesindeki ugraslarimiz için tesekküre gelen hemsehrilerimizi agirladik. Nazik ziyaretleri için gelen tüm hemsehrilerimize çok tesekkür ediyorum. Devletimiz her zaman oldugu gibi milletinin yaninda ve olmaya devam edecek insallah" dedi.



"Emegi geçenlere tesekkür ediyorum"

Baskan Özdemir, Nigde’nin "Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi" ilan edilmesinde emegi geçenlere tesekkür etti. Baskan Özdemir yaptigi açiklamada, "Depremden etkilenmesinden dolayi sehrimiz ’Genel Hayata Etkili Afet Yasasi’ çerçevesine alindi. Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan basta olmak üzere Valimize, milletvekillerimize ve Il Baskanimiza sükranlarimi sunuyorum" ifadelerini kullandi.

"Nigde Belediyesi hepimizin belediyesi"

Baskan Özdemir, "Hepinizin bildigi üzere ilk ziyaret geldiginizde, Sayin Cumhurbaskanimiz 6 Subat sabahindan itibaren bu konuyu bire bir takip ediyor. Hiçbir magduriyet olmamasi adina bu süreç biraz uzadi. Ama Belediye olarak her zaman hemsehrilerimizin yanindayiz. Nigde Belediyesi hepimizin belediyesi. Açta açikta kimseyi birakamayiz demistik ve dedigimiz gibi bugün sözümüzü yerine getirdik ve getirmeye devam edecegiz. Insallah bu yaralari hep birlikte saracagiz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA