MHP'li Kalkan; 'Liderimiz Denizli'ye Çok Kiymet Veriyor'

MHP 28. Dönem Denizli Milletvekili aday adayi Ebru Leman Kalkan, “Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli, Denizli’ye çok kiymet veriyor. Buradaki Milliyetçi Hareketin, Ülkücü Hareketin çok daha büyük bir potansiyele sahip oldugunu biliyor” dedi.

MHP'li Kalkan; 'Liderimiz Denizli'ye Çok Kiymet Veriyor'


Milliyetçi Hareket Partisi 28. Dönem Denizli Milletvekili aday adayi mimar Ebru Leman Kalkan, Denizli’de katildigi bir internet televizyonundaki programda çok önemli açiklamalarda bulundu. MHP’li Kalkan, MHP Genel Baskani Dr. Devlet Bahçeli’nin, Denizli’ye büyük bir önem verdigini vurguladi.

MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin Denizli’deki potansiyelden haberdar oldugunu belirten Kalkan, “Genel baskanimiz Dr. Devlet Bahçeli, Denizli’ye çok kiymet veriyor. Burada Milliyetçi Hareketin, ülkücü hareketin çok daha büyük potansiyele sahip oldugunu biliyor. Çünkü geçmiste davamizi çok daha yukariya tasiyan büyüklerimiz oldugunu ve onlarin hala bizim yanimizda oldugunu biliyor. Denizli’deki potansiyelden haberdar. Bir de bizim genel merkezimizin bir özelligi var. Liderimiz her yere çok hakimdir, her yerdeki davaya hizmet edenleri bilir. Davaya ihanet edenleri de bilir. Hiçbir yeri de gözden geçirmez. Her yer ile ilgili derin bilgileri vardir. Denizli deyince gözleri isildadi. Bizi görünce de öyle oldugunu düsünüyorum. Her zaman kiymet verdigini bilirim sahsima Bu sürecin çok güzel olacagini biliyorum. Bizim önümüze de gelen anketler var” dedi.



“Genel merkezimizde büyük bir kalabalik gördüm”

MHP’li Kalkan, aday adayligi müracaati sirasinda genel merkezde gördügü manzaranin kendini çok mutlu ettigini söyledi.

Kalkan, sözlerine söyle devam etti:

“Bir de çok enteresan bir söyleyeyim. Bu benim 14. seçimim. Genel merkezimizde gördügüm kalabaligi görmekten, hatta biraz daha fazlasini görmekten mutlu oldum. Çok büyük bir kalabalik vardi. Üstelik basvuru süresinin ilk gününde gitmedim. Ülküdaslarimi basvuru masalarinin basinda görmek, kentimizden de basvurularin oldugunu görmek, beni çok mutlu etti. Kamu görevinde olup istifa sürecinin kaçiran basvuruyu yapamayan da bir çok ülküdasimizin oldugunu da biliyorum. Bu bizim hareketimizin nereye gittigi, Denizli’de hangi boyutlarda oldugumuzu ne noktada durdugumuzu gösteren çok küçük küçük ön veriler”

“Kadinlar burada olmalari gerektigini anlayacak”

Milliyetçi Hareket Partisi’nin siyasette kadinlara gösterdigi öneminde altini çizen Kalkan, “Denizli özelinde baktigimda bizim partimizde çok genç kadin aday adayimiz var. Listelerimizde kadin aday adaylarimiz var. Genel merkezimizde kadin orani çok fazlaydi. Ben de kadin erkek farki gibi bir siniflandirmanin devamli altini çizmemek gerektigini düsünüyorum. O zaman da ne kadar pozitif gibi göstermeye çalissakta bir nevi negatif farkindalikta yapmis oluyoruz. Hanimlari yüreklendirmek için dogru bir hareket. Siyasete ne kadar çok girersek diger girmeye cesaret edemeyen kadinlarimiz da girecek. Burada olmalari gerektigini anlayacaklar. Bence çok güzel ve olmasi gereken durumlar bunlar” ifadelerini kullandi.

Çok önem verdigi bir projesini paylasti

MHP’li Kalkan, büyük önem verdigi bir projesiyle ilgili de, “Ezelden çok hassas oldugum nokta her zaman engelli bireylerle, kadinlarla ilgili oldu. Fakat kadinlarla ilgili çalisan çok fazla kurum var. Öyle bir kesim de var ki gerçekten gözden kaçan engelli anneleri En hassas oldugum nokta burasi. Devamli olarak STK’larla çalistim, bir çok kurulusta bulundum. Mütevelli heyetinde bulundum. Hala yönetim kurulunda oldugum güzel derneklerimiz ve hatta Denizli’de kurdugumuz bir vakfimiz da bulunuyor. Bunlarin sesini duyurmak için elimden ne geliyorsa yapacagim. Benim kadin kollari baskanligimdan itibaren hep bununla ilgili raporlar hazirladik. Bununla ilgili çalismalar yaptik. Bununla ilgili bir birikimimiz vari genel merkezimize iletiyoruz. Onlar da bizi dinliyorlar ve çalismalarda bizi davet ediyorlar. Bunlari bir üst asamaya tasimak ve bu annelerin sesi olmak üzere yola çiktik” bilgilerini verdi.

“Oyun kurucu mimar olur”

MHP’li Aday Adayi Mimar Ebru Leman Kalkan, ayrica siyasette mimarlarin sayisinin daha da fazla olmasi gerektigine dikkat çekti. Kalkan, açiklamasini su sözlerle tamamladi:

“Mimarlarin bu dönem özellikle bu kadar deprem kusagindan geçmis ve bu kadar yanlis yapilanmis bir yapida, artik siyasette daha baskin olmasi gerektigini düsünüyorum. Çünkü hakikaten bu insaat sektöründe olan herkes bilir ki buradaki oyun kurucu mimardir. Bir sürü yelpazede bir sürü disiplin bu ise katki koyar. Ancak gerçekten oyun kurucu mimar olur. Dolayisiyla bizim siyasette olmamiz çok önemli. Dogru yapilanmayla dogru kent yapilariyla birçok problemin çözülebilecegini düsünüyorum. Allah sayimizi arttirsin”
Kaynak: İHA