Körfez Kaskaldere'de Trafigi Rahatlatacak Proje Basladi

Körfez Kaskaldere D-100 alti kavsak ve baglanti yollarinin yapimi için çalismalara baslandi. Trafikte yasanan sikisikliga nester vuracak proje ile birlikte Kaskaldere Kavsagi bambaska bir görünüme kavusacak.

Körfez Kaskaldere'de Trafigi Rahatlatacak Proje Basladi
Kocaeli Büyüksehir Belediyesi tarafindan Körfez Kaskaldere (95 Evler) D-100 alti kavsak ve baglanti yollari yapimi çalismalarina baslandi. Trafikte yasanan sikisikliga nester vuracak proje ile birlikte Körfez ve Derince ilçeleri sinirindaki Kaskaldere Kavsagi bambaska bir görünüme kavusacak. Körfez ve Derince ilçeleri sinirindaki Kaskaldere Kavsaginda araç kesisim noktalariyla sinyal fazini azaltmak ve trafik güvenligini saglamak amaciyla elmas kavsak yapilacak. Bölgede forekazik imalati ve platform düzenleme çalismalari yapiliyor.

Ilave köprü

Eski Emniyet Müdürlügü binasi önünden Kaskaldere alt geçidine kadar olan kisimda giris çikislarin düzenlenmesi için ilave köprüyle alt geçidin düzenlenmesi yapilacak. D-100 ile ayni yükseklige çikarilacak iki açiklikli 40 metre uzunlukta, 8 buçuk metre genislikteki ilave köprü ile Izmit-Istanbul istikametinden dönel kavsaga baglanilacak. D-100 altindaki alt geçitte yapilacak düzenleme ile Körfez Kent ve Kaskaldere yönüne gidilebilecek.
Kaynak: İHA