Karapinarli Kadinlara 'Markalasma' Farkindaligi

Kadinlarla kiz çocuklarinin egitim, saglik, kisisel gelisim ve haklarla ilgili farkindaligini arttirmak amaciyla 2013 yilindan bu yana sürdürülen Kelebegin Dünyasi projesi söylesileri devam ediyor.

Karapinarli Kadinlara 'Markalasma' Farkindaligi
Yesim’in de yer aldigi Yildirim Ilçesi Karapinar Mahallesi’nde ikamet eden kadinlari da kapsayacak sekilde büyüyen Kelebegin Dünyasi projesi, “Güçlü kadinlar, mutlu yarinlar” sloganina uygun olarak her ay kendi alaninda uzman konusmacilari kadinlarla bulusturuyor.

Söylesi programi çerçevesinde Karapinar Kadin Egitim ve Girisimcilik Merkezi’nde ’Markalasma Yolculugu’ baslikli etkinlik organize edildi. Söylesiye konusmaci olarak katilan ANL Creative Ajans Marka Yöneticisi Rümeysa Gürel, Karapinarli kadinlarin yogun ilgi gösterdigi söyleside, markalasmanin önemi, yeni bir markanin olusum süreci ve markanin sürdürülebilirligi konularinda bilgi ve tecrübelerini paylasti.

Bir kurumun, ürünün veya hizmetin birbirine çok benzeyen kitleleri arasinda öne çikabilmesi, ayirt edilebilir ve tercih edilebilir olabilmesi için markalasmasinin gerektigini vurgulayan Gürel, “Markalasmak, farklilasmak ve kalici olmak için son derece önemli bir kavram. Bu kavramin meydana gelmesini saglayan unsurlar oldukça çesitli ve birbiriyle iliskili. Marka olusturulduktan sonra markalasmak süreç ister. Tüm süreç sizin marka yolculugunuzdur. Dogru adim ve strateji çok önemlidir.” diye konustu.

Söylesinin ardindan Karapinarli kadinlarin sorularini yanitlayan ANL Creative Ajans Marka Yöneticisi Rümeysa Gürel’e Yesim Grup Kurumsal Iletisim Direktörü Dilek Cesur tarafindan, projeye katilim ve desteginden dolayi tesekkür sertifikasi takdim edildi.
Kaynak: İHA