Esenyurt Belediye Baskani Bozkurt, Smmm Üyeleri Ve Hukukçularla Iftarda Bulustu

Esenyurt Belediye Baskani Kemal Deniz Bozkurt, Hukukçular ve Serbest Muhasebeci Mali Müsavirlik meslek gruplari ile iftar sofrasinda bir araya geldi.

Esenyurt Belediye Baskani Bozkurt, Smmm Üyeleri Ve Hukukçularla Iftarda Bulustu
Esenyurt Belediye Baskani Kemal Deniz Bozkurt, Ramazan ayi dolayisiyla düzenlenen iftar programlari çerçevesinde hukukçular ve serbest muhasebeci mali müsavirler ile bulustu. Esenyurt Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Istanbul Barosu Bölge Temsilcisi Av. Ertan Akbaba, SMMM Il Disiplin Üyesi Volkan Karakoç, Mali Müsavirler Dernegi Baskani Nedim Kaya, Mali Müsavirler Odasi Genel Sekreteri Halim Bursali, Esenyurt Mali Müsavirler Oda Temsilcisi Serhat Karakoç, CHP Esenyurt ilçe Baskani Hüseyin Ergin katildi.

Kur’an-i Kerim tilaveti ile baslayan programda ilahiler okundu, dualar edilerek oruçlar açildi.

“Birlik ve beraberligimiz daim olsun”

Programa katilan avukatlarin 5 Nisan avukatlar gününü kutlayan Baskan Bozkurt söyle konustu: “Paramizi ve özgürlügümüzü teslim ettigimiz çok degerli meslektaslar. Iyi ki varsiniz. Öncelikle 5 Nisan gününüzü kutluyorum. Umuyorum ki haksiz tutukluluklarin son buldugu 5 Nisan olur. Bundan sonra toplumu daha özgürce temsil etme sansi buluruz. Birlik ve beraberligimiz daim olsun.”
Kaynak: İHA