Dr. Gümüs, Yeni Yayinlanan Kitabini ZBEÜ Rektörü Özölçer'e Takdim Etti

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ögretim elamanlarindan Ögretim Görevlisi Dr. Cemal Gümüs, editörlügünü üstlendigi ‘Tüketici Davranislarinda Güncel Yaklasimlar’ adli kitabini Rektör Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer’e takdim etti.

Dr. Gümüs, Yeni Yayinlanan Kitabini ZBEÜ Rektörü Özölçer'e Takdim Etti
ZBEÜ Devrek Meslek Yüksekokulu Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü Ögr. Gör. Dr. Cemal Gümüs, Rektör Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer’i makaminda ziyaret ederek, uluslararasi yayinevinden Mart ayinda çikan “Tüketici Davranislarinda Güncel Yaklasimlar’ adli kitabini takdim etti.

Güncel tüketici yaklasimlari çerçevesinde, çagin tüketicilerinin tutum ve davranislarinin kapsamli bir sekilde incelendigi kitap, 14 bölümden olusuyor. Alaninda uzman 15 akademisyen tarafindan tüketici davranislarinin ayrintili sekilde incelendigi eserde, tüketici aktivizmi, tüketicilerin giyilebilir teknolojilere yönelik tutumlari, tüketicilerin sapkin davranislari, tüketicilerin atik bilinci, tüketiciler acisindan fomo, yesil tüketim, tüketicilerin bos zaman tüketimi, tüketicilerin çevrimiçi satin alma davranislari, sinik tüketici davranislari, metaverse ve tüketici yansimalari, tüketicilerin saglikli yasam biçimi davranislari, sohbet pazarlamasi tüketicilerin sesli arama davranislari, tüketici sendromlari, tüketicilerin kendin yap uygulamalarina yönelik tutumlari gibi konular yer aliyor.

Alana dair özgün ve güncel yaklasimlarla donanmis eser, lisans ve lisansüstü ögrenciler ile akademisyenler için bir el alti kitap özelligi tasirken, isletmeler, halkla iliskiler birimleri ve tüketici alaninda çalisma yapan arastirmacilar için de bir kilavuz olmasi bakimindan önem tasiyor.
Kaynak: İHA