Didim Belediyesi Turizm Fuari'na Hazir

Dünyanin en büyük 5 turizm fuari arasinda yer alan, dünya turizmine yön veren sektör temsilcilerinin bulusma platformu 26. Akdeniz Uluslararasi Turizm ve Seyahat Fuari (EMITT), 12-15 Nisan tarihleri arasinda kapilarini açmaya hazirlaniyor. Daha önce 8-11 Subat tarihleri arasinda duyurulan, ancak yasanan deprem felaketinin ardindan ertelenen fuar, 12-15 Nisan 2023 tarihleri arasinda düzenlenecek.

Didim Belediyesi Turizm Fuari'na Hazir


Türkiye’nin tanitimina ve turizm sektörünün marka haline gelmesine hizmet eden, her yil 40 binden fazla sektör profesyonelinin ve dünyanin dört bir yanindan gelen seyahat sirketlerinin katildigi EMITT fuarina Didim Turizm Altyapi Hizmet Birligi öncülügünde katilan Didim Belediyesi hazirliklarini tamamladi. Fuarda özel olarak hazirlanan Didim standinda Didim Belediyesi, Didim Turizm Altyapi Hizmet Birligi, Sivil Toplum Kuruluslari, dernekler, oteller ve turizmciler Didim’in tanitimini gerçeklestirecek.

Fuarda Didim’i en iyi sekilde tanitacaklarini belirten Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay; “Ülkemizdeki yasanan deprem felaketinden dolayi ertelenen EMITT Fuari 12- 15 Nisan 2023 tarihleri arasinda gerçeklestirilecek. Dünya turizm profesyonelleri ve sektör temsilcilerinin agirlanacagi EMITT Fuari’nda ülkemizi en iyi sekilde tanitacagiz. Didim standimizda 12 Nisan 2023 Çarsamba günü Saat 14.00’de gerçeklestirecek oldugumuz kokteylimize herkesi bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA