Büyüksehirin Iftar Sofrasi Anafartalar'da Kuruldu

Denizli Büyüksehir Belediyesinin her gün farkli bir mahallede düzenledigi iftar sofrasi Anafartalar Mahallesi’nde kuruldu. Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan binlerce vatandasla ayni sofrada bulustu, birlikte dua edip orucunu açti.

Büyüksehirin Iftar Sofrasi Anafartalar'da Kuruldu


Denizli Büyüksehir Belediyesinin her gün farkli bir mahallede düzenledigi iftar programi Anafartalar Mahallesi’nde kuruldu. Anafartalar Kapali Pazaryeri’nde düzenlenen iftar programina binlerce vatandas katildi.

Baskan Osman Zolan ve beraberindekiler mahalle sakinlerinin ramazanlarini tek tek tebrik etmesinin ardindan vatandaslarla ayni sofrada dua edip orucunu açti. Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki iftar sonrasi yaptigi konusmada herkesin ramazanini tebrik ederek ayni sofrada bulusmanin çok önemli oldugunu söyledi.

Ramazan ayinin coskusunu, heyecanini bu güzel sofralarda çok daha net bir sekilde hissettiklerini belirten Örki, “Bize zamaninizi ayirmanizdan dolayi, su güzel ramazan aksamini bu büyük ailede bizlerle paylasmanizdan ötürü her birinize tesekkür ediyorum. Allah’im bizleri nice ramazan ayina kavustursun” dedi.



"Birlik ve beraberlik içinde"

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan ise konusmasina tüm vatandaslarin ramazanini tebrik ederek basladi.

Ramazan ayinin ortasina geldiklerini belirterek, önce Kadir Gecesi’ne sonrasinda ise bayrama hep beraber kavusmayi dileyen Baskan Zolan, “Birlik ve beraberlik içinde bu güzel günlere hep beraber ulasalim” dedi.

Denizli Büyüksehir Belediyesi ve Pamukkale Belediyesinin de destegiyle Hatay’da iftar programlari yapildigini kaydeden Baskan Zolan, “Orada her gün 10 bin kisiye iftar, 10 bin kisiye de sahur veriyoruz. Ben katiliminizdan dolayi çok çok tesekkür ediyorum. Ayni sofrada bulustuk, birlikte iftarimizi açtik. Hepiniz Allah’a emanet olun” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA