Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Polis Huzurun Ve Güvenin Teminati'

Emniyet mensuplariyla iftarda bir araya gelen Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, “Polis huzurun ve güvenin teminatidir” dedi.

Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Polis Huzurun Ve Güvenin Teminati'
Baskan Ibrahim Sandikçi, ilçede görev yapan emniyet teskilati mensuplariyla iftar programinda bir araya geldi. Programda emniyet mensuplarinin Ramazan ayini tebrik eden Baskan Ibrahim Sandikçi, emniyet mensuplarina sürdürdügü özverili çalismalardan dolayi tesekkür ederek çalismalarinda basarilar diledi. Canik Mese Tesisleri’nde gerçeklesen programa Samsun Il Emniyet Müdür Vekili Nihat Özen, Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, Samsun Il Emniyet Müdür Yardimcisi Ertan Kartal, Canik Ilçe Emniyet Müdürü Necati Çeri ve emniyet personelleri katildi.



“Huzurun ve güvenligin tesisi için gecenizi gündüze katiyorsunuz”

Ilçede görev yapan emniyet mensuplarinin Ramazan ayini tebrik eden Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, emniyet mensuplariyla bir arada olmaktan dolayi duydugu memnuniyeti ifade etti.

Sandikçi, “Emniyet personelimiz kamu düzeninin olusmasi ve sürekliliginin saglanmasi adina çalismalarina devam ediyor. Sizler her daim görevinizin basinda huzurun ve güvenligin tesisi için gecenizi gündüze katiyorsunuz. Allah hepinizden razi olsun. Büyük bir özveriyle görevlerini sürdüren tüm emniyet personelimize sükranlarimi sunuyorum. Hepinizin Ramazan ayini tebrik ediyorum. Bu mübarek ayda ayni sofranin etrafinda bizleri bulusturan Yüce Mevla’ya sonsuz sükürler olsun. Allah birligimizi ve beraberligimizi daim etsin. Vatan ve millet ugrunda sehadete erisen tüm sehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize saglikli ve bereketli ömürler diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA