Baskan Büyükkiliç Açiklamasi 'Önemli Olan Bir Gönül Sofrasi Olusturmak'

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, on bir ayin sultan Ramazan-i Serif’te vatandaslarla bulusmayi sürdürürken, Cennet Mahallesi’nin sakinleriyle iftar sofrasinda bulustu. Baskan Büyükkiliç, “Önemli olan bir gönül sofrasi olusturmak, bir arada olmak, birbirimize dua etmektir” dedi.

Baskan Büyükkiliç Açiklamasi 'Önemli Olan Bir Gönül Sofrasi Olusturmak'
Ramazan ayini firsat bilerek her gün vatandaslarla kucaklasmaya özen gösteren Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, birlik, beraberlik, kardeslik ve dayanisma içerisinde tüm Kayserilileri kucakliyor. Bu çerçevede Cennet Mahallesi’nin sakinleriyle bir araya gelerek iftar yapan Büyükkiliç, tek tek masalari dolasip, vatandaslarla sohbet etti. Baskan Büyükkiliç, Cennet Mahallesi’nin sakinlerine iftar sofrasini senlendirdikleri için tesekkür ederek, “Önemli olan bir gönül sofrasi olusturmak, bir arada olmak, birbirimize dua etmek, ay yildizli Türk bayragimiza, vatanimiza, milletimize, devletimize bagli olarak bu duygulari tasimaktir” dedi.

Birlik, beraberlik mesaji veren Büyükkiliç, “Biz sizleri seviyoruz, sizlerin hizmetkâri olmaktan onur duyuyoruz. Cenab-i Allah hepinizden razi olsun, her birinizin alnindan öpüyorum, sizlere tesekkür ediyorum. Birbirimize dua edelim, sehrimize sahip çikalim, devletimize sahip çikalim. Sayin Cumhurbaskanimizin Recep Tayyip Erdogan’in önderliginde, mazlum insanlarin sesi olan ve her zaman elinden tutan o güzel insana da hep beraber dua edelim” diye konustu.

Baskan Büyükkiliç, Cennet Mahallesi sakinlerinin Ramazan-i Serif aylarini tebrik etti.

Öte yandan Baskan Büyükkiliç, Ildem Zeki Soygüllüce Camii’nde teravih namazi ile vatandaslarla bir araya geldi. Teravih sonrasinda vatandaslarla sohbet eden Baskan Büyükkiliç, vatandaslarin görüs ve taleplerini yerinde dinledi. Basta çocuklar ve gençler tarafindan olmak üzere yogun ilgi gösterilen Baskan Büyükkiliç, çocuklara ve gençlere Yukatel Kayserispor formasi hediye etti. Büyüksehir Belediyesi tarafindan namaz sonrasinda vatandaslara tatli ikram edildi.
Kaynak: İHA