Baskan Ataç 'Bahriye Üçok' Ögrencilerini Ziyaret Etti

Tepebasi Belediye Baskani Dt. Ahmet Ataç, Bahriye Üçok Egitim ve Gelisim Merkezi’nde ögrenciler ile bir araya geldi.

Baskan Ataç 'Bahriye Üçok' Ögrencilerini Ziyaret Etti


Tepebasi Belediye Baskani Dt. Ahmet Ataç, kentin birçok yerinde bulunan hizmet noktalarinda Eskisehirliler ile bir araya gelmeye devam ediyor. Baskan Ataç son olarak geçtigimiz ay faaliyete geçen Bahriye Üçok Egitim ve Gelisim Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Derslikleri gezerek ögretmen ve ögrencilere iyi dersler dileyen Baskan Ataç, merkez yetkililerinden de bilgiler aldi. Ögrencilerle sohbet eden Baskan Ataç, egitimin önemine dikkat çekerek çocuklara tavsiyelerde bulundu.

“Yavrularimizin egitim hayatina katki vermeye devam edecegiz”

Çiçegi burnunda merkezin kisa sürede çok sevilecegini belirterek egitim destegi saglayan projelerin de önemine vurgu yapan Baskan Ataç, “Böyle güzel bir is olacagini tahmin ederek bu merkezimizi hayata geçirmeyi özellikle istedim. Burada uygulanan dersler de insan hayatina ve egitimine faydali dersler. Matematik, fen, Ingilizce gibi egitimler hayatinin birçok noktasinda çocuklarimiza yarar saglar. Her zaman çocuklarimizin dil ve enstrüman ögrenmesini çok önemsemisimdir. Burada hizmet alan çocuklarimizin sayisi da artsin istiyoruz. Bu yeni merkezimiz kisa zamanda Eskisehir’in gözdesi olacak. Anne ve babalarin zaten maddi açidan yeterince yükü var, böylelikle aile bütçelerine bizim de katkimiz olursa çok mutlu oluruz. Bu merkezlerin çogaltilmasi amaciyla çalismalarimiz sürecek. Yavrularimizin egitim hayatlarina katki vermeye, onlarin daha iyi noktalara gelebilmesi için elimizden geleni yapmaya devam edecegiz” dedi.



Ögrenciler de Baskan Ataç’a, “Okuldaki derslerimize katki saglayacak egitimleri almak çok güzel. Buradaki ortamdan ve ögretmenlerimizden çok memnunuz. Ailelerimiz de ücretsiz olarak verilen bu hizmetten dolayi mutlu oldular” diyerek tesekkürlerini iletti. Tepebasi Belediye Baskan Yardimcisi Nuray Çayir’in da kendisine eslik ettigi ziyarette Baskan Ataç, ögrenciler ile fotograf da çektirdi.

Bahriye Üçok Egitim ve Gelisim Merkezi

Bahriye Üçok Egitim ve Gelisim Merkezi, 9 derslik, 3 etüt salonu ve 1 tane de çok amaçli salonu ile Bahçelievler Mahallesi Kumluk Sokak No: 9 adresinde faaliyete geçirildi. Merkezde uzman egitmenler tarafindan 4,5,6,7 ve 8. sinif ögrencilerine yönelik akademik ve sosyal gelisimi destekleyici programlar düzenlenecek. Merkezde matematik, fen bilgisi, Ingilizce, Türkçe, sosyal bilgiler ve rehberlik gibi alanlarda ögrencilere egitim destegi veriliyor.

Ücretsiz olarak gerçeklestirilen egitim programlari hakkinda bilgi almak isteyen vatandaslar, 0 (222) 320 27 42 numarali telefondan yetkililere ulasabiliyor.
Kaynak: İHA