Anaokulu Ögrencileri Polis Haftasi'ni Kutladi

Aydin Avukat Cevat Aldemir Anaokulu ögrencileri, düzenlenen etkinlikle Polis Haftasi’ni kutladi. Aydin Asayis Sube Müdürlügü Yunus Polis Ekipleri ve Trafik Denetleme Sube Müdürlügü Egitim Büro Personellerinin katildigi etkinliklerde, merakli çocuklar polislerle keyifli dakikalar geçirdi.

Anaokulu Ögrencileri Polis Haftasi'ni Kutladi


Trafik ekiplerince gerçeklestirilen etkinlikte can güvenligi, kemer kullanimi ve trafik lambalari, isaret ve isaretçileri konusunda siniflarinda egitim verildi.

Asayis subenin anlatimiyla, huzur ve güvenin sürdürülebilirligi konusunda yunus polislerince konu anlatimi gerçeklestirildi.

Etkinlikte ayrica yunus polislerin motorlarina binen miniklerin hayalleri gerçeklestirildi.



Program sonunda etkinlige katilan polislere okul yönetimi tarafindan çiçek takdim edildi. Trafik ekiplerinin trafikte güvenli sürüs ve yolculuk, trafik isaret ve isaretçileri konularinda ki egitimlerinden sonra da miniklere madalyon düdükler, balonlar ve trafik boyama kitaplari hediye edildi.

Etkinlik ile ilgili okul yönetimi tarafindan yapilan açiklamada “Polis Haftasi kutlama programina katilan okul idarecilerimiz, gelecegin teminati olan çocuklarimiza gönül köprüsü ve güven duygusu asilayan polislere tesekkür etti. Çocuklarin Polis Haftasi sarkilari ile etkinlik sonlandirilarak, yunus polisleri esliginde uygulamali egitimler yapilan Avukat Cevat Aldemir Anaokulu’nda, trafik polisleri de tüm etkinliklerde aktif rol aldilar. Çocuklarin "Büyüyünce biz de polis olacagiz" sözleriyle sonlandirilan etkinlik çok verimli geçti” ifadeleri yer aldi.
Kaynak: İHA