50 Bin TL Ödüllü 'Goat Jam Etkinligi' Keçiören Teknomer'de

Keçiören Belediyesi Prof. Dr. Tunçalp Özgen Teknoloji Merkezi (Teknomer), 50 bin TL ödüllü Goat Jam Etkinligi ile hizlandirilmis oyun gelistirme tutkunlarini bir araya getiriyor.

50 Bin TL Ödüllü 'Goat Jam Etkinligi' Keçiören Teknomer'de
Keçiören Belediyesi Prof. Dr. Tunçalp Özgen Teknoloji Merkezi tarafindan düzenlenecek 50 bin TL ödüllü “Goat Jam Etkinligi” için basvurular basladi.

Takimlar halinde yarisacak katilimcilar, ekip çalismasiyla hem yarisacak hem de eglenecekler. Basvurular sinirli kontenjanla Teknomer’in web sitesinde aliniyor. Bu rekabetçi ve eglenceli etkinlik, bilim ve teknolojiye olan ilginin artirilmasini hedefliyor.

“Goat Jam Etkinligi” için basvuruda bulunmak isteyen takimlar, Teknomer’in web sitesinde bulunan formu doldurarak sinirli kontenjana sahip yarisma için kayit yaptirabiliyor.

“Rekabetçi ve eglenceli etkinlikler düzenlemeye devam edecegiz”

Gençlerin bilim ve teknolojiye olan ilgilerini artirmak için rekabetçi ve eglenceli etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini söyleyen Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, “Devletlerin ve milletlerin gelecegi çocuklari ve gençleridir. Gelecegin bilim insanlarini, yazilimcilarini insallah Keçiören’den çikaracagiz. Dünya degisiyor, gelisiyor ve dönüsüyor. Bilim ve teknolojiye sahip olmadan büyük bir devlet olmamizin imkani yoktur. Bu anlamda gençlerimize her türlü imkani saglamaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA