Il Jandarma Komutanligindan Sehit Aileleri Ve Gazilere Iftar

Osmaniye Il Jandarma Komutanligi tarafindan sehit aileleri ve gaziler onuruna iftar programi düzenlendi.

Il Jandarma Komutanligindan Sehit Aileleri Ve Gazilere Iftar


Il Jandarma Komutanligindaki programa Vali Erdinç Yilmaz, Il Jandarma Komutani Albay Can Altundarak, Il Garnizon Komutani Topçu Albay Hakan Kocabas, sivil toplum kuruluslari ve siyasi parti temsilcileri, sehit aileleri ile gaziler ve aileleri katildi.

Iftar öncesinde Vali Erdinç Yilmaz, sehit aileleri ve gazilerle ailelerinin bulundugu masalari tek tek dolasarak, hatirlarini sordu ve bir süre sohbet etti.

Iftar programi Kur’an-i Kerim okunmasi ile basladi.

Okunan ezanla birlikte oruçlar açildi. Iftar yemeginde konusan Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yilmaz, "Bu güzel vatanimiz, cennet vatanimiz ugruna sehit olan bütün sehitlerimizi, minnetle, sükranla aniyoruz. Gazilerimizden ebedi hayata irtihal etmislerin mekanlari cennet olsun, dualarimizi gönderiyoruz. Kiymetli sehit yakinlarimiz ve kahraman gazilerimizden ne kadar gururlansak az, sizlere minnettariz. Bu cennet vatanin korunmasinda gösterdigi üstün kahramanlik ve canini seve seve veren sehitlerimizin olmasi vatanimizi daha kutsal, daha kiymetli yapiyor. Bizler de sehitlerimiz rahat uyusun diye bu vatana sonuna kadar sahip çikacagiz, cennet vatani ebedi vatan kabul ettik. Allah hepinizden razi olsun. Sizlerin her zaman yaninizdayiz. Sizlerle olmaktan her zaman gururluyuz, her zaman size karsi saygida, hizmette bulunmaktan gerçekten bizim için çok özel ve çok kiymetli. 6 Subat’ta yasadigimiz çok büyük bir felaketten dolayi elbette bu ramazanda hüzünler yasiyoruz. Allah bir daha yasatmasin, basta Osmaniyeli hemsehrilerimiz olmak üzere depremde hayatini kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyor, mekanlari cennet olsun. Nice ramazanlarda insallah bulusmak dilegiyle hepinize hayirli ramazanlar diliyorum." diye konustu.

Kaynak: İHA