Toroslar EDAS Osmaniye'yi Bakim Ve Yatirimlariyla Aydinlatti

Toroslar EDAS, Osmaniye’de kesintisiz elektrik dagitimi kapsaminda 2023 yilinin ilk 3 ayinda bakim, onarim ve yatirim hizmetlerini sürdürdü.

Toroslar EDAS Osmaniye'yi Bakim Ve Yatirimlariyla Aydinlatti


Elektrik dagitimini dijitallesme odakli projeler ve yatirimlar ile gerçeklestiren Toroslar EDAS, Osmaniye’de yilin ilk 3 ayinda müsteri ve çözüm odakli yaklasimi sayesinde önemli çalismalara imza atti.

Yapilan açiklamaya göre sirket, Osmaniye’de hizmet verdigi 2 bin 899 trafo ve 12 bin 579 kilometre hat uzunlugunda sürdürülebilir ve kesintisiz enerji saglanabilmesi amaciyla bakim, yenileme ve yatirim çalismalarini sürdürdü. Daha aydinlik bir Osmaniye için Kadirli, Merkez, Düziçi ve Bahçe ilçelerinde bin 693 aydinlatma armatürünün bakimini gerçeklestiren sirket ekipleri, bölgede 4 trafo ve 16 dagitim merkezini de elden geçirdi. Ayrica kentte 208 kilometrelik hattin bakimi tamamlandi.

Sirket, sektörün degisen dinamiklerine odaklanarak faaliyetlerini insan, çözüm ve inovasyon odaginda sürdürmeye devam ediyor. Osmaniye’de hizmet verdigi 259 binden fazla müsterisine daha iyi hizmet vermek amaciyla toplam 4 kilometrelik yeni yer alti hatti tesis eden sirket ekipleri, kentte 32 yeni aydinlatma armatürünün montajini da tamamladi. Ayrica yeni 1 elektrik panosu montaji da tamamlandi.

Söz konusu bakim, onarim ve yatirim rakamlari ile sirket 2023 yilinin ilk 3 ayinda koymus oldugu hedefleri basariyla gerçeklestirdi.

Müsteri odakli yaklasimla 7/24 hizmet sunan sirket, toroslaredas.com.tr, Toroslar 186 Mobil Uygulamasi, 0(322) 186 00 00 numarali WhatsApp Ihbar Hatti ve 186 numarali Müsteri Hatti’ndan tüm müsterilerinin soru ve sorunlarini dinleyerek çözüm bulmaya devam ediyor.

Enerjisa Dagitim Sirketleri’nin Baskent EDAS ve Ayedas ile birlikte elektrik dagitimindaki 3 sirketinden biri olan Toroslar EDAS, 2016 - 2020 yillarini kapsayan son tarife döneminde Türkiye’deki dagitim sirketi arasinda en çok yatirimi yapan sirketlerden biri oldu.

Sirketin Osmaniye’de bakim ve yatirim çalismalarinin sürecegi belirtildi.
Kaynak: İHA