Yüzüne Kadin Çorabi Geçirdi, Marketin Kasasini Böyle Bosaltti

Yalova’da yüzüne kadin çorabi takan eli biçakli soyguncu, marketin kasasini bosaltti. Zanlinin, paralari posete doldurtmasi ve kaçma ani marketin güvenlik kamerasina yansidi.

Yüzüne Kadin Çorabi Geçirdi, Marketin Kasasini Böyle Bosaltti
Olay, Çiftlikköy Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, süpheli bir sahis aksam saatlerinde yüzüne kadin çorabi geçirerek bir zincir markete girdi. Hemen kasalarin bulundugu yere giden süpheli, elindeki biçak ile çalisanlari tehdit edip kasada bulunan tüm paralari posete koydurarak, bölgeden kaçti.

28 ayri is yeri ve evin güvenlik kamerasi saniye saniye incelendi

Çalisanlarin ihbari üzerine olay yerine gelen Çiftlikköy Ilçe Emniyet Müdürlügü, Suç Önleme ve Sorusturma Büro Amirligi ekipleri, 28 ayri is yeri ve evin güvenlik kameralarini inceledi.

Kosarken kiyafetlerini degistirdigi ortaya çikti

Süphelinin olaydan 6 saat önce olay yerine geldigi ve çevrede gözetleme yaptigi tespit edildi. Biçakli soygun yaptiktan sonra kostugu esnada üzerinde bulunan kiyafetleri degistirdigi ve oradan da minibüse binen sahsin Tavsanli ilçesine gittigi ve adinin A.C. oldugu belirlendi.

Yapilan operasyonla evinde kiskivrak yakalandi

Süpheli A.C., adresine yapilan operasyonda kiskivrak yakalanarak gözaltina alindi. Emniyete götürülen A.C. sorgusunda soygunu yaptigini itiraf etti.

Zanli, emniyetteki islemlerinin tamamlanmasiyla birlikte adliyeye sevk edildi.
Kaynak: İHA