Vali Tuncay Akkoyun, Mahalle Muhtarlariyla Bir Araya Geldi

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, rutin olarak düzenlenen muhtar toplantilari çerçevesinde merkez mahalle muhtarlariyla bir araya geldi.

Vali Tuncay Akkoyun, Mahalle Muhtarlariyla Bir Araya Geldi
Konusmasina deprem bölgesinde 2 ay kadar görevli oldugunu belirterek baslayan Vali Akkoyun “Afet bölgesinde devletimiz tüm birimleri ve imkanlari ile esi benzeri görülmemis büyük bir operasyonla vatandaslarimizin yardima kosarak, dünyaya ne kadar büyük ve güçlü bir devlet oldugunu bir kez daha gösterdi. Milletimiz bu zor günlerde elindeki varini yogunu deprem bölgesine yardim olarak gönderdi. Iste bu da milletimizin ferasetini, yardimseverligini ve gönlünün ne kadar genis oldugunu gösteriyor. Allah devletimize zeval vermesin. Allah milletimizin gücünü artirsin” diye konustu.

Vali Akkoyun, “Muhtarlarimiz bu zor günlerde de gayretle, fedakarlikla çalismalarina devam ettiler, bizleri deprem bölgesinde de yalniz birakmadilar. Karamanli hemsehrilerimize, muhtarlarimiza ve tüm kurumlarimiza tesekkür ediyorum. Allah sizlerden razi olsun” dedi.

Konusmanin ardindan muhtarlardan köy ve mahallelerdeki ihtiyaçlari, sorunlari ve talepleri dinleyen Akkoyun, degerlendirmelerde bulunarak iletilen hususlarin kurum müdürleri tarafindan incelenip, takibinin yapilmasi talimatini verdi. Toplantinin sonunda Vali Tuncay Akkoyun önümüzdeki günlerde idrak edilecek olan Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramini tebrik etti.

Valilik Karamanoglu Mehmet Bey Toplanti Salonunda düzenlenen toplantiya, Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgali, Vali Yardimcisi Mehmet Yasin Erkan, Il Emniyet Müdürü Ayhan Tas, Karaman Belediye Baskan Yardimcisi Mahmut Güventürk ve kurum amirleri de katildi.

Kaynak: İHA