Emniyet Müdürü Erdem Aynur Açiklamasi 'Çocuklarin Polis Olmak Istemeleri Bizi Sevindirdi'

Karaman’in Ermenek ilçesinde minik jimnastikçiler 10 Nisan Polis Haftasi etkinlikleri çerçevesinde Ilçe Emniyet Müdürlügünü ziyaret etti.

Emniyet Müdürü Erdem Aynur Açiklamasi 'Çocuklarin Polis Olmak Istemeleri Bizi Sevindirdi'
Ermenek Gençlik Merkezi küçük yas jimnastik grubu ögrencileri, Antrenör Zeynep Bozcu esliginde Ilçe Emniyet Müdürlügünü ziyaret etti. 10 Nisan Polis Haftasi nedeni ile yapilan ziyarette küçük jimnastikçiler Ilçe Emniyet Müdürü Erdem Aynur’a polisin görevleri nedir? Nasil polis olunur? Hirsizlari nasil yakaliyorsunuz? Gibi sorular yöneltti. Daha sonra emniyet müdürlügü odalarini gezen jimnastikçiler birimlerde görev yapan polisler memurlarindan görevleri hakkinda bilgiler aldi. Trafik polisi tarafindan minik ögrencilere trafikte uyulmasi gereken kurallar hakkinda bilgilendirme yapilarak, trafik dedektifi karti verildi.

Ziyaretten dolayi duydugu memnuniyeti dile getiren Ermenek Ilçe Emniyet Müdürü Erdem Aynur, "Polis Haftasi nedeni ile miniklerimiz jimnastik kulübünden bizi ziyaret ettiler. Basta hocalari olmak üzere hepsine tesekkür ederiz. Özellikle hirsizlari nasil yakaladigimizi merak ettiler. Nasil polis olunmak istediklerini merak ettiler. Çocuklarin birçogu polis olmak istiyordu, bu da bizi sevindirdi" dedi.

Minik jimnastikçilerden Gamze Oguz ise biz jimnastik sporculari olarak, Polis Haftasi nedeni ile polis amcalarimizi ziyaret ettik. Merak ettiklerimizi sorduk. Sohbet ettik onlarla sorduk cevapladilar. Emniyet müdürlügü odalarini gezdik. Polislerin ne is yaptigini ögrendik. Onlarla sohbet ettik" diye konustu.

Daha sonra telsizi eline alan minik ögrenciler görevde olan polis amcalarini anons ederek polis haftalarini kutladi.
Kaynak: İHA