Bakan Koca'yi Duygulandiran Yagmur Konustu

Hatay’da depremzedelerle gerçeklestirilen iftar programinda Saglik Bakani Fahrettin Koca ile konusmasinda, “Sizi babam yerine koyuyorum" sözleriyle yürekleri daglayan depremzede Yagmur Yildirim, babasini depremden önce motosiklet kazasinda kaybettigini belirterek, "Ben de kendisini çok merak ediyordum. Karsimda görünce duygulandim. Babamdan bahsettim, aglamak istedim" dedi.

Bakan Koca'yi Duygulandiran Yagmur Konustu
Saglik Bakani Fahrettin Koca, Kahramanmaras merkezli depremlerden en çok etkilenen Hatay’da depremzedelerle iftar programinda bulustu. Iftar programi sonrasi Bakan Koca, özellikle depremzede çocuklarla yakindan ilgilendi. Deprem öncesi babasi Mehmet Yildirim’i (48) motosiklet kazasinda kaybeden Yagmur Yildirim, Bakan Koca’nin yanina gelerek, "Benim babam yok. Ben sizi baba yerine koyuyorum" diyerek gözyaslarina boguldu. Duyduklari karsisinda duygularini gizleyemeyen Bakan Koca, genç Yagmur’la konusarak teselli etti.

Bakan Koca’yi hep televizyonda gördügünü ve karsisinda görünce de heyecanlandigini söyleyen Yagmur Yildirim, "Ben Bakanimizi hep televizyonlarda görüyordum. Ben de kendisini çok merak ediyordum. Karsimda görünce duygulandim. Babamdan bahsettim, aglamak istedim. 9 ay önce babami motosiklet kazasinda kaybettim. Bakanimizi da babam yerine koydum. Bakanimiz da ‘Aglama, insallah babanin yeri cennettir’ dedi.

Depremde evimiz yikildi çadirda kaliyoruz. Henüz konteyner çikmadi" dedi.

4 çocuguyla çadirda yasadigini söyleyen Anne Nurcan Yildirim, "Biz daha önce hep televizyonda görüyorduk kendisini. Allah razi olsun buraya kadar geldi yanimiza. Bizimle beraber orucunu açti. Rabbim devletimize, milletimize zeval vermesin. Biz su an çadirdayiz ama bizim evimiz yikildi. Ben 9 ay önce esimi kaybettim. 4 tane çocugumla yasiyorum. Baska da bir gelirimiz yok" diye konustu.

Kaynak: İHA