Siirt Valisi Hacibektasoglu, Muhtar Ve Kanaat Önderleri Ile Bir Araya Geldi

Siirt Valisi ve Belediye Baskan Vekili Osman Hacibektasoglu vatandaslarla bulusmaya devam ediyor.

Siirt Valisi Hacibektasoglu, Muhtar Ve Kanaat Önderleri Ile Bir Araya Geldi
Siirt Valisi ve Belediye Baskan Vekili Osman Hacibektasoglu, Siirt’in Baykan ilçesinde muhtarlar, kanaat önderleri, sivil toplum kurulusu temsilcileri ve vatandaslarla bir araya geldi. Vatandaslara hitap eden Vali Hacibektasoglu, muhtarlarla, kanaat önderleri ile bir arada olmaktan duydugu memnuniyeti dile getirerek, programa katilanlara tesekkür etti.

Siirt’in huzur ve kardeslik kenti oldugunu kaydeden Vali Hacibektasoglu, “Bizim amacimiz ilimizin, huzurunu, birlik ve beraberligini vatandaslarimizla birlikte daha da güçlendirmektir. Memleketimizin ve huzurumuzun kiymetini iyi bilelim. Huzur ve güven ikliminin olmadigi bir yerde hayatin anlami olmaz. Her zaman huzur, huzur, huzur diyecegiz. Hep birlikte kenetlenecegiz ve birbirimizi sevecegiz. Aramiza fitne, fesat sokanlara, huzurumuzu bozanlara asla firsat vermeyecegiz” dedi.

Katilimcilarin ramazan ayini kutlayan Vali Hacibektasoglu, “Hedefimiz; halkimiza daha fazla hizmet etmek, kendilerini hizmetlerin en güzeliyle bulusturmak, sikintilarina ortak olmak, sorunlarini çözmek, onlarla sohbet etmek, onlarin sofralarinda oturmak, onlarin huzurunu temin etmek, yasam standartlarini daha da yükseltmektir, tüm çabamiz budur, bunun için çalisiyoruz”diye konustu.

Daha sonra muhtarlar ve toplum önderleri ile bir süre sohbet eden Vali Hacibektasoglu, sorun, talep ve beklentilerini dinledi. Programa, Siirt Il Jandarma Komutani Tuggeneral Emrullah Büyük, Il Emniyet Müdürü Hakan Yildirimoglu, Baykan Kaymakami ve Belediye Baskanvekili Emin Bagli, kanaat önderleri, sivil toplum kurulusu temsilcileri, köy ve mahalle muhtarlari katildi.

Kaynak: İHA