Yalova Belediyesinden Kardes Sehir Antakya Için Oyuncak Kampanyasi

Yalova Belediyesi, ’Oyuncaklar ve Hayaller Paylasinca Güzellesir’ projesi çerçevesinde toplanan oyuncaklari 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nda kardes sehri Hatay’in Antakya ilçesinde çocuklara hediye edilecek.

Yalova Belediyesinden Kardes Sehir Antakya Için Oyuncak Kampanyasi
’Oyuncak Kumbarasi Sosyal Sorumluluk Projesi’ ile baslayan ve Yalova’da belli noktalara koyulan oyuncak kumbaralarina ögrencilerin de destek vermesiyle beraber ’Oyuncaklar ve Hayaller Paylasinca Güzellesir’ projesi basladi.

Bu projeyle birlikte Yalova Gaziosmapasa Ilkögretim Okulu ve Uzmanlar Kolej ögrencileri, evlerinden getirdikleri ve harçliklarindan biriktirdikleri paralarla almis oldugu oyuncaklari kumbaralara atti. Toplanan oyuncaklar, Yalova’nin kardes sehri olan Hatay’in Antakya ilçesine gönderilecek. Çocuklarin kendi yasitlari için gönderdikleri oyuncaklarin üzerinde, bölgede bulunan çocuklara mesajlari da yer aldi.

Antakya’daki ögrencilerin acilarini bir nebze olsun unutturmak için oyuncaklarin toplandigini belirten Gaziosmanpasa Ilkögretim Okulu Müdürü Süleyman Safak projeye destegini yenilerken, Gaziosmanpasa Ilkögretim Okulu Ögretmeni Gökçe Sevik Kutrup, "Oyuncaklar ve Hayaller Paylasinca Güzel projesinde yer aldiklari için çok mutluyuz. Bu sebeple de Yalova Belediyesine çok tesekkür ederiz. Buradan Antakya’da bulunan tüm çocuklarimiza selam gönderiyoruz" dedi.

Projeye destek veren okullardan Uzmanlar Koleji Ilkögretim Müdürü Nergis Ibsiroglu, "Yalova Belediyesi Iklim Degisikligi ve Sifir Atik Müdürlügünün hayata geçirdigi sosyal sorumluluk çalismasinin içerisinde bulunmaktan gurur duyuyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA