Tokat'ta Polis Teskilatinin 178.Yil Dönümü Kutlandi

Tokat’ta, 10 Nisan Polis Haftasi kutlamalari çerçevesinde Atatürk heykeline çelenk sunuldu.

Tokat'ta Polis Teskilatinin 178.Yil Dönümü Kutlandi
Uzunburun hizmet binasinda düzenlenen tören de Il Emniyet Müdürü Armagan Adnan Erdogan Atatürk heykeline çelenk koydu. Program, saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

Programda konusan Il Emniyet Müdürü Armagan Adnan Erdogan " Koronavirüs salgininda ve deprem felaketinde de almis oldugumuz görevler ile halkimiza daha huzurlu, daha güvenli ve daha mutlu bir gelecek sunmak için çalisan, Teskilatimizin siz degerli mensuplarina gösterdiginiz üstün gayret fedakârlik ve özveri için tesekkür ederim" dedi.



"Kahraman Türk polislerisiniz"

178. Yilinda polis teskilatinin huzur ve güven saglamaya devam ettigini belirten Il emniyet müdürü Armagan Adnan Erdogan, "Sizler bu aziz milletin huzur ve güvenligini, devletin bölünmez bütünlügünü sürdürmek için gögsünü siper eden, giydigi üniformanin ve gölgesinde hizmet verdigi sanli bayragimizin onurunu sicak, soguk, yagmur, kar demeden her ortam ve sartta koruyan kahraman Türk Polislerisiniz. Terör ve uyusturucu ile mücadele, trafik güvenligi ve genel asayis düzenin saglanmasina yönelik yedi yirmi dört araliksiz olarak sürdürdügünüz azimli ve kararli çalismalarin yani sira koronavirüs salgininda ve deprem felaketinde de almis oldugumuz görevler ile halkimiza daha huzurlu, daha güvenli ve daha mutlu bir gelecek sunmak için çalisan, Teskilatimizin siz degerli mensuplarina gösterdiginiz üstün gayret fedakârlik ve özveri için tesekkür ederim. Bu duygularla, basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslari olmak üzere vatan, bayrak ezan ve Kuran mukaddesati için canlarini feda eden aziz sehitlerimize ve kahraman gazilerimize saygi, minnet ve sükranlarimi sunuyorum.

"Fedakarlik timsali olan siz degerli meslektaslarim"

Erdogan, "Asrin felaketi olarak nitelendirilen, deprem felaketinde hayatini kaybeden vatandaslarimiza Allahtan Rahmet, kederli aileleri ile Aziz Milletimize de bassagligi, yaralilarimiza da acil sifalar diliyorum. Fedakarlik timsali olan siz degerli meslektaslarima, emeklilerimize ve kiymetli ailelerinize saglik ve esenlikler temenni eder, bir kez daha teskilatimizin kurulusunun 178. yilini kutlarim" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA