Baskan Tören Açiklamasi 'Ilçemizde Sokaklari Modern Görünüme Kavusturuyoruz'

Ordu’nun Altinordu Belediye Baskani Askin Tören, yürüttükleri alt ve üstyapi çalismalari ile ilçeyi modern ve estetik bir görünüme kavusturduklarini söyledi.

Baskan Tören  Açiklamasi 'Ilçemizde Sokaklari Modern Görünüme Kavusturuyoruz'
Belediye Baskani Askin Tören’in talimati ile Altinordu Belediyesi’nin tarihi mahallelerde baslattigi sehir kimligi ve estetigi öncelikli çalismalar devam ediyor. Zaferimilli Mahallesi’nde baslayan, Sahincili, Kirazlimani, Aziziye, Saray ve Sarkiye Mahallesi’nde devam eden sokak yenileme çalismalari, Selimiye ve Düz Mahalle’ye de yeni bir kimlik ve çehre kazandiriyor.

Selimiye Mahallesi’nin tarihi Hamam Deresi ve 225. sokaklarinda altyapi yenilenirken, tamamlanan altyapi çalismalarindan sonra baslayan dekoratif dogal begonit tas uygulamasi ile hem sokaklar, hem de kaldirimlar estetik görünüme kavusuyor. Ekiplerin yaptiklari çalismalar ile sehrin sosyal yasaminin ve ticaret hayatinin merkezi konumunda bulunan Düz Mahalle Osmanpasa Caddesi ve Yildirim Caddesi ile Yenigün sokagin bir kismi da mineral yüzeyli dekoratif dogal begonit tas uygulamasiyla yenilenirken, her iki mahallede de çalismalarda sona gelindi.

Kahramanmaras merkezli depremlerin ardindan bölgeye görevlendirilen ve bölgede çalismalarini sürdüren Altinordu Belediye Baskani Askin Tören, “Devlet-millet el ele yaralarimizi saracagiz, depremzede vatandaslarimizi yalniz birakmayacagiz ve sehrimizde planladigimiz çalismalarim ile projelerimizden taviz vermeden sehrimize ve insanimiza hizmet etmeye devam edecegiz. Sehrimizin tarihi sokaklari basta olmak üzere, mahallerimizde tarihi dokuya, siluete uygun modern ve ayni zamanda sehir kimligi ve estetigi ilkelerini de önceleyen bu çalismalarimiz marka sehir iddiamiza önemli bir katki saglayacaktir. Sehrimizde baslattigimiz modern degisim ve dönüsümü sürdürecek, ayni zamanda insanimizin hayatini kolaylastiracak, yasam konforunu artiracak çalismalarimizi sürdürecegiz” dedi.

Kaynak: İHA