Baskan Pekmezci Açiklamasi 'Kadinlarimiz Inancimiz Ve Kültürümüzde Her Zaman Çok Önemli Bir Yere Sahiptir'

Bayburt Belediye Baskani Hükmü Pekmezci, 8 Mart Dünya Kadinlar Günü dolayisiyla bir mesaj yayimlayarak, “Kadinlarimiz inancimiz ve kültürümüzde her zaman çok önemli bir yere sahiptir” dedi.

Baskan Pekmezci Açiklamasi 'Kadinlarimiz Inancimiz Ve Kültürümüzde Her Zaman Çok Önemli Bir Yere Sahiptir'
Baskan Pekmezci, yayimladigi mesajinda su ifadelere yer verdi:

"Kadinlarimiz inancimiz ve kültürümüzde her zaman çok önemli bir yere sahiptir. Sefkatin, fedakarligin, özverinin ve sevginin simgesi olan kadinlarimizin hayatin her alaninda huzur içinde yer almalari gereklidir. Hayatin her asamasinda aldigi görevlerle vatanina ve milletine önemli hizmetlerde bulunmus Türk kadini, kahramanligi ve vatanseverligiyle de adini tarihe yazdirmistir.

Tarihten bugüne kadinlarimiz her zaman zorluklara gögüs germis vatanlari ve aileleri için büyük çabalar sarf etmislerdir. Cenneti annelerin ayaklari altina seren bir dinin mensuplari olarak kadinlarimizin günümüzde gerek bilimsel çalismalarda gerek sanatta, siyasette ve ekonomik alanlarda ki basarilarinin büyük seviyelere ulasmasi bizleri mutlu etmektedir.

Bu duygu ve düsüncelerle, basta sehit annelerimiz ve depremzede kadinlarimiz olmak üzere hayatimiza emekleriyle ve degerleriyle anlam katan tüm kadinlarimizin 8 Mart Dünya Kadinlar Gününü tebrik ediyor, saglik, huzur ve mutluluklar diliyorum.”
Kaynak: İHA