Sanat Akademisi Piyano Kursu Ögrencileri Depremzedeler Için Sahne Aldi

Bilecik Belediyesi Sanat Akademisi ögrencileri vatandaslar yararina düzenlenen 3. Uluslararasi Müzigin Yildizlari Bulusmasi’nda sahne aldi.

Sanat Akademisi Piyano Kursu Ögrencileri Depremzedeler Için Sahne Aldi
Bilecik Belediyesi Sanat Akademisi çerçevesinde piyano kursu egitimi alan ögrenciler, düzenlenen ve depremzede vatandaslar yararina bu yil 3’üncüsü düzenlenen Uluslararasi Müzigin Yildizlari Bulusmasi’na katildi.

Bursa’da gerçeklestirilen, Bilecik ve Bilecik Belediyesi’nin en güzel sekilde temsil edildigi programda kursiyerlerden Ayse Rana Özkan, Asli Sentürk, Defne Çamoglu ile yarismalara finalist olmaya hak kazanan Rana Kizilkaya, performans sergiledi.

Belediye Baskan V. Melek Mizrak Subasi, “Sanat Akademisi Piyano Kursu ögrencilerimiz; depremzede vatandaslarimizin yararina düzenlenen 3. Uluslararasi Müzigin Yildizlari Bulusmasi için Bursa’da. Festival sonucu Izmir’de düzenlenecek olan programa davet edilen ögrencilerimiz; Ayse Rana Özkan, Asli Sentürk, Defne Çamoglu ile yarismalara finalist olarak katilmaya hak kazanan Rana Kizilkaya’yi yürekten kutluyoruz” Ifadeleri kullanildi.
Kaynak: İHA