Baskan Pekmezci Açiklamasi 'Berat Kandilini En Kalbi Duygularimla Tebrik Ederim'

Bayburt Belediye Baskani Hükmü Pekmezci, Berat Kandili vesilesiyle kutlama mesaj yayimlayarak, “Berat Kandilini en kalbi duygularimla tebrik ederim” dedi.

Baskan Pekmezci Açiklamasi 'Berat Kandilini En Kalbi Duygularimla Tebrik Ederim'
Baskan Pekmezci mesajinda, “Müminler için bütün zamanlar kiymetlidir. Bu zamanlarin Allah’in rizasini kazanmak gayesi ve kulluk suuruyla degerlendirilmesi gerekir. Rabbimiz mübarek gün ve gecelerde yapilan ibadetleri kat kat mükâfatlandirir, dua ve istekleri daha çok kabul eder. Bu geceler Allah’in bagislanmaya imkân tanimak üzere ikram ettigi özel zamanlardir.

Bu gece varolus gayemizi, kendimize, Rabbimize, çevremize ve bütün mahlûkata karsi sorumluluklarimizi gözden geçirmek ve daha güzel bir hayat adina yeni bir baslangiç yapmak için önemli bir vesiledir. Müslümanlar olarak kendi günah ve hatalarimizdan arinmayi istedigimiz kadar dünyayi saran kötülüklerin bitmesi, iyilik ve güzelliklerin tüm insanligi kusatmasi için de gayret etmemiz gerekir.

Bu vesile ile tüm vatandaslarimizin Berat Kandilini en kalbi duygularimla tebrik eder, bu mübarek gecenin ülkemiz, milletimiz ve Islam Âlemi için hayirlara vesile olmasini yüce Rabbimizden niyaz ederim.” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA