Altinordu'da Gençler Için Yeni Yasam Alani Tamamlaniyor

Ordu’nun Altinordu Belediyesi tarafindan hayata geçirilen ‘Gençlik Merkezi Sehir Atölyesi’nin çalismalarinda sona gelindi.

Altinordu'da Gençler Için Yeni Yasam Alani Tamamlaniyor
Ordu Üniversitesi kampüsünün de bulundugu Cumhuriyet Mahallesi’nde Altinordu Belediyesi’ne ait zemin arti 3 Katli binada yapiminda sona gelinen Gençlik Merkezi Sehir Atölyesi, kisa sürede hizmete sunulacak. Içerisinde 24 saat açik olacak 1’i engelli kütüphanesi olmak üzere 3 kütüphane, 2 etüt merkezi, 1 adet e-spor oyun salonu, sanat atölyesi, müzik konservatuvari ve üniversite ögrencileri için ücretsiz çamasirhane bulunan merkez, gençlerin hayatinda önemli bir yer tutacak. Üniversite ögrencilerinin akademik ve bilimsel kaynaklara kolaylikla erisebilecekleri uyumayan kütüphanesi, tüm ögrencilere sakin ve huzurlu bir çalisma ortami sunacak. Etüt merkezi, ayni zamanda gençlerin birlikte sosyal aktiviteler ile keyifli vakit geçirecekleri e-spor oyun salonu gençlerin ilgisini çekecek. Proje ayrica, ögrencilerin birçok farkli sanat daliyla tanisacaklari yeteneklerini, estetik ve elestirel yönlerini kesfedecekleri sanat atölyesini de bünyesinde bulunduracak.

Altinordu Belediye Baskani Askin Tören, Kahramanmaras merkezli depremlerin ardindan koordinasyon görevi ile gittigi bölgede çalismalarina devam ederken, sehirdeki projeleri de takip ettiklerini belirtti.

Baskan Tören, “Ülkece hepimize derin acilar yasatan deprem felektenim yaralarinin sarilmasi, acilarin paylasilmasi ve sehirlerimizin yeniden ayaga kaldirilmasi için Adiyaman Gölbasinda tüm varligimizla çalisiyoruz. Öte yandan sehrimizde hizmetlerimizi hiçbir aksamaya izin vermeden sürdürüyor, projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. Çok önemsedigimiz projelerimizden bir olan Gençlik Merkezi Sehir Atölyesi’ni kisa süre içerisinde hizmete sunacagiz. Sehrimizin gençlerinin ve egitimleri için Üniversitemizdeki her bir gencimizin bilimsel kaynaklara ulasim imkanini ve sosyallesebilecekleri ortamlari ivedilikle sehrimizin ve gençlerimizin hizmetine sunarak hem bugünümüze hem de yarinlarimiza hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz. Yine Ordu Üniversitesi’nde egitimlerine devam eden gençlerimizin sehir ile daha canli bag kurarak akademik kazanimlarini uygulama sahalarina tasiyacak imkanlari kendilerine sunacagiz" dedi.

Kaynak: İHA